Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

 Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού: Αριθμός εισακτέων και Κανονισμός Εισαγωγής υποψηφίων

Έγκριση του Κανονισμού Εισαγωγής σπουδαστών/σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025

Δημοσιεύθηκε ΦΕΚ με την έγκριση του Κανονισμού Εισαγωγής σπουδαστών/σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

Άρθρο 1: Αριθμός εισακτέων

  1. Καθορίζουμε τον αριθμό των σπουδαστών/σπουδαστριών που εισάγονται στις Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων και Μηχανικών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 σε χίλιους πεντακόσιους εξηνταεννέα (1569) [επτακόσιοι εβδομηντατρείς (773) Πλοίαρχοι και επτακόσιοι ενενηνταέξι (796) Μηχανικοί].
  2. Με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθορίζεται ο αριθμός των εισαγομένων σπουδαστών/-στριών, η κατανομή των θέσεων κατά ειδικότητες, προέλευση και ειδική κατηγορία ανά Σχολή των Α.Ε.Ν., οι προθεσμίες υποβολής δικαιολογητικών, η διαδικασία των υγειονομικών εξετάσεων, η διαδικασία αποκλεισμού από την εισαγωγή, σε περίπτωση διαπίστωσης κατάθεσης από υποψήφιο/-α σπουδαστή/-στρια Α.Ε.Ν. παράτυπων ή ανακριβών δικαιολογητικών, καθώς και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το ΦΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: