Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

 


ΑΣΕΠ: Πώς παίρνεις Πιστοποίηση Αγγλικών C2 ΧΩΡΙΣ εξετάσεις σε Έκθεση - Speaking!
Σε όλη την Ελλάδα και στο πιο απομακρυσμένο μέρος, μπορείτε μέσα σε μία ώρα να λάβετε έως και C2 (Πιστοποίηση αγγλικών αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ) με εξέταση μόνο σε Reading και Listening (ούτε σε έκθεση, ούτε σε προφορικά).

Η πανδημία άλλαξε όλους τους τομείς της ζωής μας και μαζί με αυτόν την Εκπαίδευση και την Επιμόρφωση. Λόγω Lockdown η πραγματοποίηση εξετάσεων για τα πτυχία γλωσσομάθειας στην Αγγλική Γλώσσα (B2, C1, C2) είναι αδύνατη προς το παρόν αλλά και επίφοβη!

Προλάβετε τις προκηρύξεις, τους διαγωνισμούς και λάβετε τα μόρια εύκολα και γρήγορα

Υπάρχει όμως η δυνατότητα εάν κάποιος θέλει, άμεσα, να λάβει Πιστοποίηση Αγγλικής Γλώσσας αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ που παρέχει το GoLearn μαζί με ΔΩΡΕΑΝ όλο το υλικό προετοιμασίας για να τη χρησιμοποιήσει για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ να την δώσει εξ αποστάσεως μέσα σε μία ώρα εύκολα και οικονομικά.

Εδώ θα δείτε την απόφαση του ΑΣΕΠ από το site του ΑΣΕΠ για την αναγνώριση της Πιστοποίησης - Στις σελίδες 5 και 6 

Εδώ και το ΦΕΚ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΠ

Ο ΑΣΕΠ έχει αναγνωρίσει την διαδικασία εξέτασης από το σπίτι σας όπου μπορείτε να λάβετε την Πιστοποίηση από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΙΙ GoLearn

Η αναγνωρισμένη πιστοποίηση αγγλικών από τον ΑΣΕΠ χρησιμοποιείται για:

  • Αξιολογήσεις
  • Κρίσεις στελεχών εκπαίδευσης - μοριοδότηση
  • Διορισμούς και προσλήψεις (Μοριοδοτεί π.χ. τους Εκπαιδευτικούς)
  • Προκηρύξεις
  • Μετατάξεις
  • ΑΣΕΠ,
  • Σώματα Ασφαλείας
  • Υπουργεία
  • Μεταπτυχιακά
  • Θέσεις Εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα.
  • Σπουδές στο εξωτερικό
  • Προσλήψεις αναπληρωτών και αδιόριστων εκπαιδευτικών

Εξετάσεις μόνο σε READING - LISTENING με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ

Υπάρχει μία πιστοποίηση στην Ελλάδα η οποία κερδίζει τεράστια δημοφιλία γιατί είναι η μόνο που είναι αναγνωρισμένη με Τηλε-εξέταση μόνο σε READING - LISTENING

Ο υποψήφιος απαντώντας σε 56 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών μπορεί να λάβει από το σπίτι του από B2 έως και C2 ΧΩΡΙΣ να εξεταστεί σε έκθεση και προφορικά!

Η πιστοποίηση που προσφέρει το GoLearn μαζί με υλικό προετοιμασίας για αυτήν σας μοριοδοτεί για τον ΑΣΕΠ και το δημόσιο σε όποια προκήρυξη ζητάει Αγγλικά επιπέδου Β2/Γ2 'η αλλιώς παραδοσιακά B1 ή C2. 

Το Golearn είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης αναγνωρισμένο από τον Υπουργείο Παιδείας  που επιμορφώνει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο για τον ΑΣΕΠ και για μοριοδοτήσεις

Το GoLearn σας παρέχει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ όλο το υλικό προετοιμασίας που χρειάζεται για να πετύχετε το μεγαλύτερο σκορ! Τεστ προετοιμασίας, κείμενα για reading, audio files, τεστ πολλαπλών απαντήσεων κλπ.

Το C2 χρειάζεται για τον ΑΣΕΠ, για να θωρακίσετε το βιογραφικό σας, για να βρείτε δουλειά, για τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και για όποιον φοιτητή/τρια θέλει να ακολουθήσει το ERASMUS.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Οι LanguageCert Online εξετάσεις με απομακρυσμένη, ζωντανή τηλεπιτήρηση είναι μία νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους υποψηφίους να κάνουν την εξέτασή τους οποτεδήποτε. Ο υποψήφιος μαθαίνει την βαθμολογία του εκείνη την στιγμή και τα επίσημα αποτελέσματα βγαίνουν σε 2 ημέρες

Το μόνο που χρειάζεται ο υποψήφιος είναι έναν υπολογιστή, web κάμερα και αξιόπιστη σύνδεση στο internet. Ένας εκπαιδευμένος επιτηρητής είναι πάντα online για να καθοδηγεί, να υποστηρίζει και να επιβλέπει τον υποψήφιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: