Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

 

Πρόσκληση στην ημερίδα «Ι AM NOT MY DISABILITY!» την Τρίτη (12/12)

Ι AM NOT MY DISABILITY!

Το ΕΠΑΛ Κάτω Αχαΐας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με την ισότητα και την καταπολέμηση των διακρίσεων στην ΕΕ και τη στήριξη ατόμων με αναπηρία», που διοργανώνουν οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Κάτω Αχαΐας, υποψήφιοι πρεσβευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την Τρίτη 12/12/23 στο αμφιθέατρο του σχολείου, στις 12:00.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν ως εκλεκτοί προσκεκλημένοι και κύριοι ομιλητές η κα. Μαρία Βουτσινά, Υπεύθυνη του EuropeDirect της Δυτικής Ελλάδας, ο κ. Αντώνης Χαροκόπος, Περιφερειακός Σύμβουλος- Βοηθός Περιφερειάρχη σε Θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αντιπρόεδρος Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ), ο κ. Πολυχρόνης Χρονόπουλος, ο Ηλείος παραολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004, ενώ θα χαιρετήσει με διαδικτυακή παρέμβαση από Βρυξέλλες, ο ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Οι μαθητές θα συμμετέχουν με τη διασκευή του κλασσικού παραμυθιού «Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος» σε θεατρικό δρώμενο και με το δραματοποιημένο διάλογο χωρίς λόγια’ «ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ».

Σύνδεσμος Διαδικτυακής Επίσκεψης: https://minedu-secondary.webex.com/meet/pkarabelasgr

Δείτε αναλυτικά εδώ το πρόγραμμα

αφισα

Δεν υπάρχουν σχόλια: