Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Νάξος: Ξεκινά η δίκη για το θανάσιμο τραυματισμό μαθητή σε εκδρομή
Στις δικαστικές αίθουσες μεταφέρεται από αύριο Τετάρτη ο τραγικός επίλογος της πολύκροτης υπόθεσης που πριν ακριβώς τέσσερα χρόνια, στις 20 Οκτωβρίου 2009, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με το θανάσιμο τραυματισμό του μαθητή της πρώτης τάξης του 2ου Γυμνασίου Νάξου, Παναγιώτη Ματζάκου,κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στη Γαλήνη Νάξου.
Υπενθυμίζεται σύμφωνα με το naxos-news.gr, ότι ο άτυχος μαθητής, ενώ έκανε ταλαντώσεις στην ποδοσφαιρική εστία του προαυλίου του Δημοτικού Σχολείου Γαλήνης, έπεσε στο έδαφος και αμέσως μετά τον χτύπησε το μεταλλικό δοκάρι του ποδοσφαιρικού τέρματος και τον τραυμάτισε θανάσιμα.
Η τραγική υπόθεση εκδικάζεται αύριο Τετάρτη στο Πρωτοδικείο Νάξου, παρουσία δικηγόρων και δημοσιογράφων από όλη την Ελλάδα και τη Νάξο.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Naxos News, μετά και από συμπληρωματική ποινική δίωξη που ασκήθηκε, οι κατηγορούμενοι αριθμούν τους 44.
Το γεγονός, ότι τα τραγικό συμβάν συνέβη κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής και σε προαύλιο σχολείου, εξηγεί τον πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων που υπάρχουν στο κατηγορητήριο.
Είναι ευνόητο, ότι η δίκη θα διαρκέσει αρκετά μεγάλο διάστημα.


newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: