Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Πάτρα
Στις δικαστικές αίθουσες θα δοθεί η συνέχεια του σοβαρού επεισοδίου που σημειώθηκε προ ημερών σε προαύλιο δημοτικού σχολείου της Πάτρας, με πρωταγωνιστές έναν 13χρονο κι έναν 14χρονο.
Ο πατέρας του πρώτου πήγε στο σχολείο για να ξεκαθαρίσει την υπόθεση και δέχθηκε επίθεση από τον 14χρονο και μια ομάδα φίλων του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, έχει κατατεθεί μήνυση ενώ είναι σε εξέλιξη η προανακριτική διαδικασία για να εντοπιστούν και άλλοι εμπλεκόμενοι στον ξυλοδαρμό.
Την ημέρα του επεισοδίου όπως καταγγέλλεται, ο 14χρονος χτύπησε με αλυσίδα τον 13χρονο στο κεφάλι και άλλο ένα παιδί. Οι γονείς των δυο παιδιών που δέχθηκαν τα χτυπήματα επισκέφθηκαν το σπίτι του 14χρονου όπου βρήκαν τον ένα αδελφό του. Το ίδιο απόγευμα ο 14χρονος φέρεται να απείλησε πάλι τον 13χρονος συμμαθητή του, στο προαύλιο του σχολείου. Λίγο αργότερα στο σχολείο πήγε και ο πατέρας του 13χρονου που δέχθηκε την επίθεση πέντε ατόμων.
Τελικά μεταφέρθηκε χτυπημένος στο νοσοκομείο όπου παρέμενε μια ημέρα για νοσηλεία, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του αδελφού του 14χρονου που φέρεται να τον αναγνώρισε και αναζητούνται οι υπόλοιποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: