Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Λόγω Γενικών Συνελεύσεων Συλλόγων Εκπαιδευτικών ΠΕ και έντονων καιρικών φαινομένων
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε περιοχές της χώρας αύριο, Τρίτη 26/11, και μεθαύριο, Τετάρτη 27/11, λόγω ετήσιων τακτικών Γ.Σ και εκλογών Συλλόγων ΠΕ. Παράλληλα, δε θα λειτουργήσουν σχολικές μονάδες
Πιο αναλυτικά:
Τρίτη 26 Νοεμβρίου
Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία Βύρωνα, Καισαριανής και Παγκρατίου, λόγω της Πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη». 
Κλειστά θα παραμείνουν τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία του Αγίου Παντελεήμονα.
Τρίτη 26 Νοεμβρίου (Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας)
Παράλληλα, με απόφαση του Δημάρχου Ρόδου, αύριο, Τρίτη 26-11, όλα τα σχολεία της Ρόδου(Α΄/θμιας & Β΄/θμιας Εκπ/σης) θα είναι κλειστά λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία του Δήμου Κατερίνης και σε όλες τις δημοτικές ενότητες (Κατερίνης, Πέτρας, Πιερίων, Παραλίας, Κορινού, Ελαφίνας), σύμφωνα με το OlympusMera.gr.
Τετάρτη 27 Νοεμβρίου
Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου πολλά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και οι μαθητές δεν θα παρακολουθήσουν μαθήματα αφού οι δάσκαλοι θα συμμετάσχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές του Συλλόγου ΠΕ στον οποίο ανήκουν.
Ειδικότερα, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του Δήμου Πετρούπολης λόγω τακτικής εκλογοαπολογιστικης συνέλευσης των εκπαιδευτικών του συλλόγου «ΓΛΗΝΟΣ».
Το ίδιο ισχύει για τα  σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Υμηττού λόγω χορήγησης συνδικαλιστικής άδειας στους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να συμμετάσχουν στη Γ.Σ και τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου τους.
Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά σχολεία των περιοχώνΗρακλείου Αττικής, Νέας Ιωνίας και Μεταμόρφωσης, θα παραμείνουν κλειστά και οι μαθητές δεν θα παρακολουθήσουν μαθήματα, καθώς οι εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν στην καθιερωμένη τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου τους «Γ. Σεφέρης».
Κλειστά θα παραμείνουν και τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στη Ραφήνα και το Πικέρμι λόγω συμμετοχής των εκπαιδευτικών στις εκλογές του σωματείου τους, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης “Αλέξανδρος Δελμούζος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: