Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Η συντονιστική επιτροπή μαθητών καλεί σε συνάντηση των 15μελών
Οι μαθητές προσπαθούν να συντονιστούν και να βρουν ένα δίαυλο στη μεταξύ τους επικοινωνία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα σχολεία, σύμφωνα με τοalfavita.gr
Το κείμενο που έφτασε στο alfavita.gr υπογράφεται από τη Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας, και καλεί τους μαθητές όχι μόνο της Αθήνας αλλά και άλλων πόλεων να παραβρεθούν στην πανελλαδική συνάντηση.
Κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής μαθητών Αθήνας: 
Κυριακή 16 Δεκέμβρη στην Αθήνα Πανελλαδική Συνάντηση Συντονιστικών Επιτροπών και σχολείων από όλη την Ελλάδα! 
ΣΕΙΣΜΟΣ – ΣΕΙΣΜΟΣ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ !!!
Η Συντονιστική Επιτροπή μαθητών Αθήνας καλεί τις Συντονιστικές Επιτροπές μαθητών Πειραιά, Πετρούπολης, Ιλίου, Γλυφάδας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Πρέβεζας, Ιωαννίνων, Λάρισας, Ηρακλείου Κρήτης, Χανίων, Λαμίας, Βέροιας, Γιαννιτσών, Άρτας, Κομοτηνής,  Καλαμάτας, Σπάρτης, Κιλκίς, Λιβαδειάς, άλλες Συντονιστικές Επιτροπές που υπάρχουν σε πόλεις, γειτονιές και χωριά αλλά και τα 15μελή και 5μελή μαθητικά συμβούλια από σχολεία όλης της Ελλάδας σε πανελλαδική συνάντηση στις 16 Δεκέμβρη στην Αθήνα.
Καλούμε όλες τις Συντονιστικές Επιτροπές, τα 5μελή και τα 15μελή, τα σχολεία όλης της Ελλάδας να συζητήσουν και να πάρουν απόφαση για συμμετοχή στην πανελλαδική μας συνάντηση.
Όλοι εμείς οι μαθητές που από την αρχή της χρονιάς:
  • αγωνιζόμαστε για ένα σχολείο που θα μορφώνει και δεν θα εξοντώνει, που με τους αγώνες μας έχουμε στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση να μην τολμήσει να καταθέσει το απαράδεκτο νομοσχέδιό της, που κάνει ακόμα πιο εξοντωτικό το σχολείο.
  • που στις 29 Οκτώβρη πλημμυρίσαμε τους δρόμους της χώρας οργανώνοντας μαθητικές πορείες σε πάνω από 50 πόλεις και συνεχίζουμε με δράσεις σε όλη την Ελλάδα.
  • δεν καθόμαστε στ' αυγά μας, αλλά αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε όσα μας αξίζουν και μας στερούν, κόντρα στα σχέδια της κυβέρνησης που συνεχίζει στον ίδιο δρόμο με τις προηγούμενες και μαζί με τους συνεργάτες τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αλλού χτυπάνε το δικαίωμά μας στη μόρφωση και τη ζωή με δικαιώματα…
  • με τη δράση μας απομονώνουμε τους φασίστες, τις σάπιες ιδέες τους και το ρατσιστικό τους δηλητήριο.
ήρθε η ώρα να συναντηθούμε, να συντονιστούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες για το πώς θα συνεχίσουμε τον μεγάλο δίκαιο αγώνα μας, πώς θα τον κάνουμε ακόμα πιο δυνατό και μαζικό!
Να συζητήσουμε για το πώς συνεχίζουμε, για την άμεση απάντηση που πρέπει να δώσουμε στην κυβέρνηση και όσους στηρίζουν τους νόμους που κάνουν ακόμα χειρότερο το ήδη εξοντωτικό σχολείο.
Να μιλήσουμε για το πώς μπορούμε να ζωντανέψουμε τις μαθητικές μας κοινότητες με πρωτοβουλίες και δράσεις για όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας απασχολούν!
16 Δεκέμβρη οι μαθητές όλης της Ελλάδας ενώνουμε τη φωνή μας
στην Αθήνα, στην πανελλαδική μας συνάντηση!
Επιστρέφουμε στην κυβέρνηση το απαράδεκτο νομοσχέδιο της!
Ούτε να σκεφτεί να το καταθέσει!
Παλεύουμε για σχολείο που να μορφώνει και όχι να εξοντώνει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: