Σάββατο 29 Απριλίου 2023

 


Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον άγριο ξυλοδαρμού 11χρονου μαθητή στα Πατήσια

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας εκτυλίχθηκε σε σχολείο στα Πατήσια, όπου θύμα ήταν ένας 11χρονος μαθητής.

Οι μαρτυρίες στο LIVE NEWS σκιαγραφούν τον εφιάλτη που έζησε ο άτυχος μαθητής, δείχνοντας την σκληρότητα της επίθεσης που δέχτηκε.

Ο άγριος ξυλοδαρμός του παιδιού έχει προβληματίσει έντονα και το υπουργείο Παιδείας με τον Γενικό του Γραμματέα να υπόσχεται το πρωί ότι θα καταλογιστούν ευθύνες.

Τον χτυπούσαν στο κεφάλι

«Το πιο σοκαριστικό είναι ότι τον χτυπούσαν στο κεφάλι. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο περιστατικό στο σχολείο. Η αιτία είναι πραγματικά ασήμαντη. Του ζήτησαν να σηκωθεί από μια θέση που καθόταν στο προαύλιο και εκείνος αρνήθηκε, είπε όχι» δήλωσε ένας συγγενής του 11χρονου.

«Το περιστατικό έγινε την τελευταία διδακτική ώρα της ημέρας. Αυτό είναι το απίστευτο. Τα παιδιά που του επιτέθηκαν είναι μια τάξη μεγαλύτερα. Το εξοργιστικό είναι ότι το συμβάν έγινε σε διδακτική ώρα, στο προαύλιο. Τον χτυπούσαν 5-6 παιδιά χωρίς να σταματάνε και το παιδί ήταν αιμόφυρτο», όπως τονίζεται.

Την ώρα του άγριου ξυλοδαρμού, η μητέρα του 11χρονου βρισκόταν έξω από το σχολείο και περίμενε τον γιο της να σχολάσει. Όταν άκουσε τις φωνές πλησίασε, μπήκε μέσα και είδε το παιδί της τραυματισμένο.

Τραύματα σε όλο το σώμα του παιδιού

«Από το σχολείο, ο τραυματισμένος μαθητής και η μητέρα του πήγαν σε αστυνομικό τμήμα για καταγγελία. Εκεί το παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο» λέει η δικηγόρος της οικογένειας, Ζαχαρούλα Φραντζή.

Το παιδί έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα, με τους γιατρούς να ενημερώνουν από την πρώτη στιγμή τους αστυνομικούς που τρέχουν την έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: