Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018


Έβγαλαν λάθος αποτελέσματα με μαθητές να μένουν ενώ κανονικά είχαν περάσει!

Οι μαθητές έπεσαν από τα σύννεφα όταν είδαν το όνομά τους να “φιγουράρει” στον κατάλογο με αυτούς που δεν πέρασαν την τάξη
Δημοσίευση: 15/06/2018
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Αναστάτωση προκλήθηκε στα Μουσικά Γυμνάσια καθώς εκδόθηκαν λάθος αποτελέσματα.
Οι  μαθητές έπεσαν από τα σύννεφα όταν είδαν το όνομά τους να “φιγουράρει” στον κατάλογο με αυτούς που δεν πέρασαν την τάξη, ενώ στην παραγματικότητα , με βάσει τις βαθμολογικές τους επιδόσεις, είχαν περάσει.
Κι όλα αυτά διότι το υπουργείο Παιδείας δε φρόντισε έγκαιρα να αλλάξει τον αλγόριθμο στο myschool ώστε να παίρνει υπόψη το Μέσο Όρο βαθμών 13.
Συνέπεια της «αβλεψίας» αυτής ήταν να βγουν λάθος αποτελέσματα στο γυμνάσιο διαταράσσοντας ακόμα και την υγεία μαθητών οι οποίοι  είδαν να μένουν ενώ κανονικά είχαν περάσει.
Αφού έγινε το “κακό” και ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα το υπουργείο Παιδείας απέστειλε  στις 13-6-18 έγγραφο  προς τα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Γυμνάσια  , με  το οποίο καλεί τους  Διευθυντές των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων να μην προβούν στην έκδοση αποτελεσμάτων μέχρι να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές στον Αλγόριθμο Υπολογισμού του myschool”.
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
 Η   Ενωση Γονέων των Μουσικών Σχολείων με ανακοινωθέν κάνει λόγο για   ολιγωρία του υπουργείου Παιδείας,  που διατάραξε  ακόμα και την υγεία μαθητών οι οποίοι  είδαν να μένουν ενώ κανονικά είχαν περάσει.
Η Ενωση Γονέων ζητά:
Άμεσα να γίνουν τα απαραίτητα ώστε να βγουν τα σωστά πλέον αποτελέσματα.
Άμεσα να ενημερωθούν οι οικογένειες  για τα πραγματικά αποτελέσματα με το ίδιο μέσο που ενημερώθηκαν για τα λάθος αποτελέσματα.
Καλούμε το Υπουργείο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό!
Μαθητές και γονείς όλο το χρόνο και ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο βρίσκονται σε ένταση σε σημείο εξόντωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: