Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΔΔΕ Αργολίδας: 2ο Εφηβικό δημιουργικό «Τρίστρατο» Τέχνης 2018


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιούνιος, 2018 - 16:53 | Στην Κατηγορία: 


ΔΔΕ Αργολίδας

2ο Εφηβικό δημιουργικό «Τρίστρατο» Τέχνης 2018
Μουσική, Μικρο-διήγημα, Ταινίες μικρού μήκους
Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 ώρα 18:30 στο Φουγάρο
Ολοκληρώνεται το 2ο Εφηβικό δημιουργικό «Τρίστρατο» Τέχνης την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 ώρα 18:30, με γιορτή που φιλοξενεί το Φουγάρο. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αργολίδας δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με το Φουγάρο και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και του Δήμου Ναυπλιέων.
Θα ξεκινήσουμε με την παρουσίαση των μικροδιηγημάτων και θα συνεχίσουμε με την παρουσίαση των ταινιών μικρού μήκους που δημιούργησαν οι μαθητές/-τριες της Αργολίδας. Στη συνέχεια στον εξωτερικό χώρο θα γίνει η παρουσίαση των μουσικών συγκροτημάτων. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την τελετή βράβευσης, όπου θα δοθούν βραβεία – έπαινοι, αναμνηστικά δώρα και βεβαιώσεις προς όλους τους συμμετέχοντες.
Συνάντηση δημιουργών μικρο-διηγήματος
«Οι έφηβοι γράφουν τα λογικά και τα άλογα της ζωής»
Οι μαθητές/-τριες που παρακολούθησαν τα σεμινάρια μικροδιηγήματος, μας παρουσιάζουν τις ιστορίες μπονζάι που έγραψαν!

Συνάντηση δημιουργών ταινιών μικρού μήκους
«Οι έφηβοι ονειρεύονται, δημιουργούν και κινηματο-Γραφούν…»
Με πρώτη ύλη το περιβάλλον της Αργολίδας,  τις καθημερινές συνθήκες διαβίωσης, την προσωπική τους  ζωή, τις εμπειρίες ή τις σχέσεις με τα οικεία τους πρόσωπα, οι επίδοξοι κινηματογραφιστές αφήνουν ελεύθερη τη φαντασία τους και προσεγγίζουν δημιουργικά την 7η Τέχνη. Με κινητό τηλέφωνο ή με απλή μηχανή λήψης, οι μαθητές/-τριες που παρακολούθησαν τα σεμινάρια για ταινίες μικρού μήκους, έρχονται στο Φουγάρο και μας παρουσιάζουν τις δικές τους δημιουργίες.
Συνάντηση μουσικών σχημάτων
«Οι έφηβοι δονούν τον κόσμο»
Έφηβοι μαθητές/-τριες της Αργολίδας έρχονται στο Φουγάρο και μας παρουσιάζουν αυτοσχεδιασμούς καθώς και δημιουργίες άλλων συνθετών, δίνοντας μουσικό τόνο στη γιορτή που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στις νέες καλλιτεχνικές δυνάμεις του τόπου μας! 

Ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

                                           Ιωάννης Γιατράκος


Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/epimorfosi/dde-argolidas-2o-efiviko-dimioyrgiko-tristrato-tehnis-2018#ixzz5IHk0lb4A
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: