Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014


Ύστερα από την καταγγελία για έλλειψη θέρμανσης σε σχολεία της 4ης δημοτικής κοινότητας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της 4ης Δ. Κ. επανέρχεται με νέες καταγγελίες, οι οποίες αφορούν τις τραγικές συνθήκες υγιεινής που επικρατούν σε σχολεία της περιοχής.
Πιο συγκεκριμένα, η καταγγελία αναφέρει βουλωμένες τουαλέτες στο 54ο Γυμνάσιο με 480 μαθητές, περιττώματα, φωλιές και αβγά περιστεριών στους χώρους του 51ου Γυμνασίου και 27ου Λυκείου (!!) και - το αποκορύφωμα - συστηματική ούρηση ταξιδιωτών από το σταθμό Λαρίσης δίπλα στις βρύσες του 67ου Δημοτικού Σχολείου!
Η ανεπάρκεια των αρμοδίων της παράταξης του κ. Καμίνη, εκτός από τραγική, είναι και επικίνδυνη για την υγεία των μαθητών. Όμως, η κύρια ευθύνη βαραίνει το Δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος όφειλε να ελέγχει τους υφισταμένους του και μέλη της παράταξής του. Απ' ότι φαίνεται, το «νοικοκύρεμα» του κ. Καμίνη δεν περιλαμβάνει τα σχολικά κτίρια. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι εξαγγελίες «βιτρίνας» και οι συναντήσεις με τον επιχειρηματικό κόσμο, τη στιγμή που στα σχολεία και τις γειτονιές επικρατούν τριτοκοσμικές συνθήκες. Ευτυχώς για τους δημότες, η θητεία του κ. Καμίνη τελειώνει σύντομα. 
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: