Διώξεις μαθητών στην Κόρινθο

Την περασμένη εβδομάδα,μαθητές του 2ου ΓΕΛ Κερατσινίου κλήθηκαν με εισαγγελική παραγγελία να απολογηθούν στην ΓΑΔΑ για τις καταλήψεις που έγιναν τον Οκτώβριο του 2013. Μετά από αυτό το συμβάν τα ρομποτάκια του Δένδια προχώρησαν σε περαιτέρω ενέργειες.’Ολες οι αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας ήρθαν σε επαφή με διευθυντές σχολείων πανελλαδικώς ,προκειμένου να συγκεντρώσουν τα στοιχεία όλων των μαθητών (ακόμα και απόφοιτων) οι οποίοι συμμετείχαν σε καταλήψεις ή άλλες κινητοποιήσεις οι οποίες σύμφωνα με την ‘’Δημοκρατία’’ τους διαταράσσουν την δημόσια τάξη και ασφάλεια (τους).
Αποτέλεσμα των τελευταίων γεγονότων ήταν να κληθούν 17 μαθητές (οι μισοί απόφοιτοι) του ΕΠΑΛ Λουτρακίου να εμφανιστούν στο δικαστήριο της Κορίνθου στις 11/4/2014 με την κατηγορία συμμετοχής στην κατάληψη του σχολείου το 2011.Τα ονόματα αποδόθηκαν στους μπάτσους ,από τον διευθυντή του ΕΠΑΛ ύστερα από πιέσεις.
Ως θρέμματα αυτής της (τοπικής)κοινωνίας που ειδικά τα τελευταία χρόνια προάγει την ρουφιανιά ,τον ΦΑΣΙΣΜΟ και τις φυλετικές διακρίσεις ,ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
l_lelas