Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Διαβήματα βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ προς ΓΑΔΑ για τον εγκλωβισμό διαδηλωτών

tvxs.gr/node/144645

Φωτογραφία: Νίκος Παλαιολόγος/Fosphotos
Σε διάβημα προς τον επικεφαλής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, Κωνσταντίνο Μιχερίνα προέβη ο βουλευτής και υπεύθυνος του τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ΔημήτρηςΤσουκαλάς, για τον εγκλωβισμό διαδηλωτών, μεταξύ των οποίων δεκαπεντάχρονοι και δεκαεξάχρονοι μαθητές, σήμερα μπροστά στα Προπύλαια.
Ο κ. Τσουκαλάς κατήγγειλε την απαράδεκτη ενέργεια ακόμη και του αποκλεισμού του ΕΚΑΒ να προσεγγίσει στο σημείο προκειμένου να παραλάβει τραυματίες.
Από την πλευρά του ο κ. Μιχερίνας απάντησε ότι θα αφήσει τα παιδιά να αποχωρήσουν, αφότου περάσει ένα - ένα από ατομική σωματική έρευνα.
ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να μην προβεί η αστυνομία σε τέτοιου είδους έκνομες ενέργειες, οι οποίες «μας φέρνουν στη μνήμη τις πιο σκοτεινές στιγμές της Ιστορίας μας».
Σε ανάλογα διαβήματα προχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης και Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι οποίοι μετέβησαν στη Γ.Α.Δ.Α για να διαμαρτυρηθούν για τη στάση των αστυνομικών δυνάμεων στη διάρκεια της πορείας μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο
TVXS
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: