Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

1504999
Ηρακλειο, Κρητη. Ενημερωση για τη πορεια 6/12
από (Α) 19:10, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013
θεματικές: Εξέγερση Δεκέμβρης 2008 \ Κοινωνική ανυπακοή / Αντιστάσεις
ενημερωση σχετικα με την απογευματινη πορεια στο Ηρακλειο
Η συγκεντρωση μετα απο καλεσμα του Α/Α χωρου ξεκινησε στη πλατεια των λιονταριων στο Ηρακλειο, στις 6 το απογευμα. Μια ωρα μετα ξεκινησε η πορεια στους κεντρκους δρομους του Ηρακλειου. Η συμμετοχη υπολογιζεται γυρω στα 500 ατομα με τον κυριοτερο ογκο των δαιδηλωτων να ειναι στο Α/Α μπλοκ το οποιο ηταν στη κεφαλη της πορειας. Ακολουθουσαν δυο μικρα μπλοκ, ενα της νεολαιας του ΣΥΡΙΖΑ και αλλο ενα με μελη του ΚΚΕ Μ.Λ. (αν θυμαμαι καλα, αν κανω λαθος διορθωστε με).

Καλος παλμος με αντικρατικα, αντιμπατσικα και συνθηματα αλληλεγγυης στους φυλακισμενους αγωνιστες. Μοιραζονταν δυο κειμενα. Ενα για τη διαχρονικη αξια της εξεγερσης του Δεκεμβρη το 2008 και ενα κειμενο αλληλεγγυης στον απεργο πεινας ΣΠυρο Στρατουλη. Και τα δυο κειμενα ηταν της Αναρχικης συλλογικοτητας απο τη Καταληψη Ευαγγελισμου "Sine Dominis".
Οι μπατσοι εντελως διακριτικοι χωρις περαιτερω προβληματα και προκλησεις απο μερους τους.
Φωτογραφιες θα ανεβουν αργοτερα.

Το πρωι μαθητες συγκεντρωθηκαν στη πλατεια ελευθεριας και εκαναν πορεια στους κεντρικους δρομους με κεντρικο πανο: "Η γενια της κρισης να γινει η γενια της επαναστασης" και υπογραφη "Ανυποταχτος μαθητης". Στη μαθητικη πορεια συμμετειχαν περιπου 500-600 μαθητες, καποιοι απο τους οποιους συμμετειχαν και στο Α/Α μπλοκ της απογευματινης.  indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια: