Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012


Email:a.elme.dyt.attikis@gmail.com                   19200 Ελευσίνα
                                                                        Πληρ. :Ιακώβου Νένα
                                                                        Τηλ. : 6948-566258
                                                                        Blog:http://syllogikadytatt.blogspot.com
                                                                        Mailsyllogikadytatt@gmail.com          

                                                                        Ελευσίνα 16/10/2012
ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ TA 15ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Αγαπητοί Γονείς και μαθητές:
Μετά την μεγάλη κινητοποίηση της Τετάρτης 10/10/2012 των μαθητών των γονέων και των εκπαιδευτικών της Δυτικής Αττικής στην Περιφέρεια Αττικής με την παρουσία του Δημάρχων Μεγαρέων και Ασπροπύργου και τις αντίστοιχες κινητοποιήσεις των άλλων περιοχών (Ανατολική Αττική , Πειραιάς), η κυβέρνηση δεν έδωσε καμιά ουσιαστική απάντηση στο μεγάλο θέμα της μεταφοράς των μαθητών από και προς τα σχολεία τους.
Θεωρούμε ότι η ρύθμιση που προβλέπεται στο σχέδιο νόμου που κατατέθηκε απ’ το Υπουργείο Εσωτερικών, δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα.
Γίνεται φανερό ότι απ’ την στιγμή που το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται, το επόμενο διάστημα θα απαιτηθεί η μέγιστη δυνατή συσπείρωση δυνάμεων για να ασκήσουμε ακόμη μεγαλύτερη πίεση.
Δεν μπορούμε να μιλάμε για Δωρεάν Παιδεία και πολύ περισσότερο για  Δημόσιο Σχολείο αν δεν έχουν πρόσβαση σ’ αυτό όλοι οι μαθητές.
Για αυτό τον λόγο σας καλούμε σε σύσκεψη την Παρασκευή στις 6:30 μμ στο 2οΛύκειο Ελευσίνας για να αποφασίσουμε κλιμάκωση του αγώνα σε συνεργασία με τις άλλες περιοχές της Αττικής που έχουν αντίστοιχο πρόβλημα.
Καλούνται οι Δημοτικές Αρχές να στείλουν αντιπροσώπους τους στη σύσκεψη.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Καρυώτης Δημήτρης

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νένα Ιακώβου

Δεν υπάρχουν σχόλια: