Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012


Ο Ηρακλειώτης βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης έφερε στη Βουλή το ζήτημα της «μη λειτουργίας του σχολείου βαρήκοων στο Τυμπάκι» μέσω της Κοινοβουλευτικής του παρέμβασης προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Σύμφωνα με το cretalive, στην παρέμβασή του, ο Βουλευτής σημειώνει ότι: «Με την υπ.’ αριθμ: 2277/ 27-9-2012 Ερώτησή μου σας είχα θέσει το πρόβλημα των 15 κλειστών τμημάτων ένταξης για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, λόγω της έλλειψης προσωπικού.

Είχα αναφερθεί ιδιαιτέρως στο Νηπιαγωγείο κωφών και βαρήκοων Τυμπακίου και είχα τονίσει ότι έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των έξι μαθητών για να λειτουργήσει.

Με την υπ.’ αριθμ: 126975/ΙΗ ΕΞ/116104 απάντησή σας μου στείλατε συνολικά πόσες προσλήψεις πραγματοποιήθηκαν στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου».

Επειδή, κατά τον κ. Αυγενάκη «το σχολείο κωφών και βαρήκοων Τυμπακίου δεν μπορεί να παραμένει κλειστό» ζήτησε από τον Υπουργό να τον ενημερώσει εάν προτίθεται να εγκρίνει την συγκεκριμένου σχολείου, και πότε περίπου αναμένεται να ολοκληρωθεί η πρόσληψη Νηπιαγωγού για τη λειτουργία του».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012, 15:12
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: