Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

 

Συνεχίζονται οι αιτήσεις Δημοτικών Σχολείων για τα μεγάλα έπαθλα του εκπαιδευτικού Προγράμματος οι «Μεγάλοι-μικροί Κυνηγοί»

Δείτε τα έπαθλα
Δημοσίευση: 21/03/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

 Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων Δημοτικών σχολείων  για συμμετοχή διεκδίκησης των μεγάλων  επάθλων  του εκπαιδευτικού Προγράμματος «Κυκλική Οικονομία και Μέλλον χωρίς απόβλητα», που πραγματοποιείται από τη «Nowaste21» σε συνεργασία με την ΑΦΗΣ.

Ηδη η συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων από όλη την Ελλάδα  είναι μεγάλη.

Οι συμμετοχές είναι ακόμα ανοιχτές

Οι εκπαιδευτικοί των Δημοτικών σχολείων μπορούν ακόμα   να δηλώσουν συμμετοχή για την σχολική μονάδα τους μέσα από το site https://www.afis-kinigoi.gr/.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  «Κυκλική Οικονομία και Μέλλον χωρίς απόβλητα» θα επιβραβεύσει σχολεία και μαθητές   που θα καταφέρουν να  συγκεντρώσουν τον μεγαλύτερο όγκο μπαταριών προς ανακύκλωση σε σύγκριση με τα σχολεία της κατηγορίας τους!

Τα έπαθλα

Α. Οι 1οι & 2οι νικητές από κάθε κατηγορία θα κερδίσουν:

Ένα ειδικό προστατευτικό δάπεδο ασφαλείας από ανακυκλωμένα ελαστικά για το προαύλιο (80 τ.μ. ανά νικητή) & ένα tablet για κάθε δάσκαλο.

Β. Οι 3οι νικητές από κάθε κατηγορία θα κερδίσουν:

Ένα laptop για το σχολείο.

Γ. Οι 4οι νικητές από κάθε κατηγορία θα κερδίσουν:

Ένα πολυμηχάνημα (εκτυπωτής/scanner) για το σχολείο.

Δ. Οι 5οι νικητές από κάθε κατηγορία θα κερδίσουν:

Κασετίνες για όλους τους μαθητές.

Ε. Οι 10 πρώτοι κάθε κατηγορίας θα κερδίσουν:

Mπλουζάκια ενθάρρυνσης ανακύκλωσης για όλους τους μαθητές.

Τα έπαθλα, πραγματικά μεγάλα, και το ενδιαφέρον των σχολείων ακόμα μεγαλύτερο με νέες συμμετοχές να προστίθενται κάθε μέρα στη λίστα των σχολείων που παίρνουν μέρος στο φετινό «κυνήγι».

Στο πλευρό τους η ΑΦΗΣ με το site https://www.afis-kinigoi.gr/, με videos των ηρώων της καμπάνιας, καθώς και πολλά διαδραστικά παιχνίδια που θα βοηθήσουν δασκάλους και γονείς να μιλήσουν στα παιδιά για την ανακύκλωση μπαταριών και να τα κινητοποιήσουν με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό!

Τόσο διασκεδαστικό όσο ένα φίλτρο AR! Tο πρώτο εκπαιδευτικό AR φίλτρο που μας στον κόσμο των Μεγάλων-μικρών κυνηγών με το πάτημα ενός κουμπιού, μέσα από οποιοδήποτε κινητό ή φορητή πλατφόρμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: