Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

 


Υπ. Υγείας: Τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά- Το μόνο που μπορεί να αλλάξει στις 10 Ιανουαρίου είναι το πρωτόκολλο

"Όλα τα μηνύματα τα οποία έχουμε από τη λειτουργία των σχολείων είναι ότι δεν έχουν συμβάλει ιδιαίτερα στη διασπορά της COVID-19 και είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουν ανοιχτά
Δημοσίευση: 23/12/2021
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, τη Δευτέρα 10 Ιανουρίου δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης, στη σημερινή ενημέρωση, παρουσία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γ. Οικονόμου.

«Αυτή είναι η βούληση της κυβέρνησης», τόνισε ο υπουργός Υγείας και ανακοίνωσε ότι αυτό που μπορεί να εξετασθεί  για τις τις 10 Ιανουαρίου, είναι η τροποποίηση του πρωτόκολλου βάσει του οποίου θα λειτουργούν τα σχολεία, εφόσον υπάρξουν σχετικές εισηγήσεις από τους ειδικούς επιστήμονες.

"Αυτό το οποίο λέμε εάν χρειάζεται θα υπάρξει επικαιροποίηση του πρωτοκόλλου.Αν χρειάζεται  θα το αποφασίσει η Επιτροπή Εμπειρογνωμώνων  και θα μας το εισηγηθεί, αλά τα σχολεία παραμένουν ανοιχτά", είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Ο Θ. Πλεύρης τόνισε επίσης ότι "Όλα τα μηνύματα τα οποία έχουμε από τη λειτουργία των σχολείων είναι ότι δεν έχουν συμβάλει ιδιαίτερα στη διασπορά της COVID-19 και είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουν ανοιχτά. Προφανέστατα όμως θα περιμένουμε τις εισηγήσεις της επιτροπής"

Δεν υπάρχουν σχόλια: