Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018


Αύριο: Ποια σχολεία είνα κλειστά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Συνεχής Ενημέρωση
Δημοσίευση: 18/12/2018
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Αύριο  Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Δήμος Κοζάνης
Μία διδακτική ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και
δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, λόγω των καιρικών συνθηκών , την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου .
Οι αίθουσες των σχολείων θα είναι κανονικά ανοιχτές από τις 8.15 το πρωί.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Η ώρα προσέλευσης για τα νηπιαγωγεία θα είναι 9.15-9.30.
Στο Αμύνταιο
Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία Α ́βάθμιας και Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου  θα λειτουργήσουν την τετάρτη 19 Δεκεμβρίου  2018 μια ώρα αργότερα από το κανονικό τους ωράριο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Δήμος Δεσκάτης
Αύριο Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Δεσκάτης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:00 πμ λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Δήμος Σερβίων-Βελβεντού
Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού την Τετάρτη 19/12/2018 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους δύο (2) ώρες αργότερα από τη ώρα έναρξης των μαθημάτων. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Δήμος Μετεώρων  
Ανακοινώνεται ότι, σήμερα Τετάρτη  19/12/2018, δε θα λειτουργήσουν τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία Ασπροκκλησιάς, Χρυσομηλιάς, καθώς και ο παιδικός σταθμός Χρυσομηλιάς  λόγω παγετού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: