Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου: Εκδήλωση ενημέρωσης και εγγραφής εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Απρίλιος, 2018 - 09:54 | Στην Κατηγορία: 
3ο Γυμνασίο Αμαρουσίου
Η Ομάδα Εθελοντών για τη Δωρεά Μυελού των Οστών του 3ου Γυμνασίου Αμαρουσίου (που είναι ενταγμένη στο δίκτυο σχολείων της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας ΣΗ.ΜΑ. Α.Ε.Π.), σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και τον Δήμο Αμαρουσίου σας προσκαλεί στην εκδήλωση:

 

Δράση Ενημέρωσης και Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών
Γνωρίζετε πόσοι συνάνθρωποί μας αγωνιούν καθημερινά για το αν θα βρεθεί γι’ αυτούς συμβατός δότης μυελού των οστών που θα τους σώσει τη ζωή;
Γνωρίζετε ότι μπορείτε να χαρίσετε τη ζωή σε έναν ασθενή με λευχαιμία δίνοντας αίμα, απλά και ανώδυνα;
Γνωρίζετε ότι αρκεί ένα δείγμα σάλιου για να εγγραφείτε ως δότης μυελού των οστών;
Περισσότεροι από 60.000 Έλληνες είναι ήδη εθελοντές δότες μυελού των οστών και είναι η μοναδική ελπίδα για εκατοντάδες ασθενείς. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός εξακολουθεί να είναι μικρός, το Εθνικό Μητρώο χρειάζεται τουλάχιστον άλλους 120.000 εθελοντές προκειμένου να εξασφαλιστεί με πιθανότητα 80% ένας συμβατός δότης για κάθε ασθενή που έχει ανάγκη.
Γίνε και εσύ δωρητής μυελού των οστών!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Δημητρίου Μόσχα) το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 και ώρα 18:00.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/anakoinoseis/3o-gymnasio-amaroysioy-ekdilosi-enimerosis-kai-eggrafis-ethelonton-doton-myeloy#ixzz5D68ffEfK
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: