Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ηράκλειο: Ημερίδα του παν/μίου Λευκωσίας για μαθητές Λυκείου με θέμα τα επαγγέλματα Υγείας


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Απρίλιος, 2018 - 20:41 | Στην Κατηγορία: 
«ΑγγίΖΩ την ΥΓΕΙΑ 2018»
Ημερίδα για μαθητές Λυκείου με διαδραστικά πειράματα της φαρμακευτικής, της βιολογίας του ανθρώπου, της επιστήμης του αθλητισμού, της νοσηλευτικής, της φυσικοθεραπείας και της διατροφολογίας και διαιτολογίας, δηλαδή τα κυριότερα επαγγέλματα Υγείας, διοργανώνει στην Κρήτη την ερχόμενη Παρασκευή, 27 Απριλίου, το πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με τον δήμο Ηρακλείου.
Η ημερίδα, με τίτλο «ΑγγίΖΩ την ΥΓΕΙΑ 2018», έχει στόχο να ενθαρρύνει τους νέους να γνωρίσουν καλύτερα τα πιο πάνω επαγγέλματα υγείας, και να εξερευνήσουν μέσω εργαστηριακών ασκήσεων την πρακτική πλευρά της κάθε επιστήμης.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο του Ηρακλείου και θα διαρκέσει από τις 08.30 ως τις 13.30. Παρόμοιες ημερίδες έγιναν πρόσφατα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στις εγκαταστάσεις του συγκεντρώθηκαν δεκάδες μαθητές Λυκείων από την Λάρνακα, τη Λεμεσό, την Πάφο και την Λευκωσία.
Οι μαθητές πέρασαν μια μέρα στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του πανεπιστημίου Λευκωσίας, ενώ είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, υπό την επίβλεψη των καθηγητών του πανεπιστημίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/irakleio-imerida-toy-panmioy-leykosias-gia-mathites-lykeioy-me-thema-ta#ixzz5DfFEdm7a
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: