Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Ένωση Γονέων Πετρούπολης: Καταδίκη ρίψης χημικών και επίθεσης των ΜΑΤ στην αντιπολεμική διαδήλωση


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Απρίλιος, 2018 - 11:20 | Στην Κατηγορία: 
Ένωση Γονέων Πετρούπολης
Η Ένωση Γονέων Πετρούπολης χαιρετίζει τις χιλιάδες μαθητών και φοιτητών που συμμετείχαν στα αντιπολεμικά συλλαλητήρια και καταδικάζει τη ρίψη χημικών, την επίθεση των ΜΑΤ και τις συλλήψεις στην αντιπολεμική διαδήλωση της Δευτέρας. Απαιτούμε την αθώωση των αγωνιστών που οδηγούνται στα δικαστήρια με βαριές κατηγορίες.
Οι επιθέσεις των ΜΑΤ καθώς και οι συλλήψεις, έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, ενάντια σε ανθρώπους που υπερασπίζονται τη λαϊκή περιουσία κατά των πλειστηριασμών, σε φοιτητές και εκπαιδευτικούς στο Υπουργείο Παιδείας, σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας συνταξιούχων και εργαζομένων, σε πολίτες που υπερασπίζονται τη ζωή και το περιβάλλον στις Σκουριές της Χαλκιδικής.
Τα ΜΑΤ, υπερασπίστηκαν τελευταία το άγαλμα του Τρούμαν (αυτού που έδωσε το πράσινο φως να πέσουν οι ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία).
 Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, οι συνεχιστές του Τρούμαν μαζί με την Βρετανία και τη Γαλλία πριν λίγες μέρες βομβάρδισαν τη Συρία, οι μνημονιακές δυνάμεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στέκονται στο πλευρό των δολοφόνων και προσφέρουν διευκολύνσεις από τις βάσεις που βρίσκονται στην χώρα μας.
Όταν η Ειρήνη κινδυνεύει, ο λαός οφείλει να αντιδρά. Όταν ο αυταρχισμός μεγαλώνει, οι εργαζόμενοι (γονείς και εκπαιδευτικοί) έχουν χρέος να δείξουν στα παιδιά το δρόμο του μαζικού και ενωτικού αγώνα.

ΟΧΙ στον αυταρχισμό και τις συλλήψεις!
ΚΑΜΙΑ εμπλοκή της χώρας μας στις Νατοϊκες επιθέσεις,
που φέρνουν θάνατο και προσφυγιά.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για την ΕΙΡΗΝΗ!!!
                                               
Mε εκτίμηση
                                   
Η Πρόεδρος                            Η Γραμματέας
Αλατζάκη Ρούλα                      Ζώτα Δέσποινα         


Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/anakoinoseis/enosi-goneon-petroypolis-katadiki-ripsis-himikon-kai-epithesis-ton-mat-stin#ixzz5DBoozpaZ
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: