Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Απαράδεκτοι γονείς συμφωνούν με την αφαίρεση της σημαίας από τον Αμίρ



Ο σύλλογος γονέων του 6ου δημοτικού σχολείου Δάφνης «στηρίζει όλα τα παιδιά χωρίς διακρίσεις», αρκεί να είναι αυτά που θέλει.

Φαίνεται τελικά πως ο ρατσισμός δεν γεννιέται, αλλά μεταδίδεται... Τι άλλο θα μπορούσε να πει κανείς για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 6ου σχολείου Δάφνης, στο οποίο πηγαίνει ο Αμίρ και με την οποία στηρίζουν την απόφαση για αφαίρεση της σημαίας από τον 11χρονο, δίνοντάς του απλά ένα ταμπελάκι με το όνομα του σχολείου.


Σε αυτή, αφού εκφράζουν την αντίθεση τους στην προκαταρκτική εξέταση του Υπουργείου Παιδείας, εντελώς υποκριτικά και προκειμένου να διασκεδάσουν τις... εντυπώσεις, τονίζουν στο τέλος οτι στηρίζουν όλα τα παιδιά του σχολείου χωρίς διακρίσεις.

Μάλλον θα ξέχασαν να γράψουν πως «αρκεί να είναι λευκοί και Ευρωπαίοι»...

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει στο σχολείο μας με την επιλογή σημαιοφόρου εκφράζουμε την στήριξή μας στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για τον τρόπο που το χειρίστηκε ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων.

Το σχολείο μας ήταν, είναι και θα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά και όλα τα παιδιά του κόσμου που φοιτούν σε αυτό, χωρίς διακρίσεις, τόσο για εμάς τους γονείς όσο και για ολόκληρη την σχολική μας κοινότητα.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας τόσο στον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας, όσο και στον Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος με το ήθος και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει, χειρίστηκε το ευαίσθητο αυτό θέμα.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης εξακολουθεί να στηρίζει ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου χωρίς διακρίσεις.

Το Δ.Σ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: