Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Ηράκλειο: Σάλος από το χαστούκι στη μαθήτρια

Ηράκλειο: Σάλος από το χαστούκι στη μαθήτρια - Media



Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να προσφύγουν στη δικαιοσύνη οι γονείς της μαθήτριας της Γ' Λυκείου, η οποία, , έπεσε θύμα τραμπουκισμού και χειροδικίας, από τον Πρόεδρο του 15μελούς, όταν ζήτησε να μάθει γιατί συνεχίζεται η κατάληψη του σχολείου, ενώ η απόφαση την περασμένη Παρασκευή ήταν το σχολείο να λειτουργήσει κανονικά από Δευτέρα.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η κοπέλα δέχθηκε ένα δυνατό χαστούκι ως απάντηση στο ερώτημα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μείζον θέμα.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου αποφασίζει σήμερα για τον νεαρό, ο οποίος έχει επιδείξει και παρελθόν παραβατική συμπεριφορά.
Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και τον Λευτέρη Βαρδάκη,ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κρήτης Γιώργος Τερζάκης δήλωσε ανήσυχος για το περιστατικό, κάνοντας λόγο για τραμπούκικη συμπεριφορά, που ο πιο δυνατός επιβάλει με το έτσι θέλω την άποψή του.
"Είναι ανεπίτρεπτο να εκδηλώνονται τέτοιες συμπεριφορές στο σχολείο", είπε ο κ. Τερζάκης, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: