Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Συστάθηκαν Επιτροπές για τον " πλούτο των ΕΠΑΛ"

Δημοσίευση: 23/11/2017
Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ΙΕΠ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Ηλεκτρονικό αποθετήριο  κατάθεσης και διαμοιρασμού ανακοινώσεων και καλών πρακτικών από ομάδες εκπαιδευτικών και μαθητών της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης με τίτλο «Ο πλούτος των ΕΠΑΛ», θα λειτουργήσει στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.
Η διοίκηση του ΙΕΠ για την  έναρξης υλοποίησης της σχετικής δράσης εντός του τρέχοντος σχολικού έτους , αποφάσισε τη  δημιουργία των ακόλουθων δύο Επιτροπών:
Α. Επιτροπή διαμόρφωσης προδιαγραφών υλικού με την ακόλουθη σύνθεση:
1)   Σοφία Κουταλίδη, ως Πρόεδρος
2)  Σταύρο Πιτσικάλη, ως μέλος και Αναπληρωτής Προέδρου
3)  Ευάγγελος Συρίγος, ως μέλος
4)  Γεώργιος Φύκαρης, ως μέλος
5)  Βασιλική Χατζησγουρή, ως μέλος
Έργο της Επιτροπής Αξιολόγησης του υλικού είναι να διαμορφώσει τις γενικές και ειδικές προδιαγραφές που θα πρέπει να πληροί το κάθε μορφής υλικό (πολυμεσικό, μορφής κειμένου, μορφής εφαρμογής κ.λπ.) που θα κατατεθεί προς ανάρτηση καθώς και τον τρόπο ομαδοποίησης της παρουσίασης του υλικού στο αποθετήριο.
Οι προδιαγραφές θα  διαμορφωθούν και θα διατυπωθούν με εισήγηση της Επιτροπής προς τη Μονάδα ΤΕΕ και με ευθύνη της Προέδρου ως 1 Δεκεμβρίου 2017.
Παράλληλα, με ευθύνη της Επιτροπής θα γίνουν οι κατάλληλες συνεννοήσεις με την Τεχνική Υπηρεσία του ΙΕΠ, ως προς θέματα τεχνικής φύσης σχετικά με την υποστήριξη εφαρμογής της δράσης.
Β. Επιτροπή κρίσης του υλικού που θα κατατίθεται προς ανάρτηση στο αποθετήριο, με την ακόλουθη σύνθεση:
1)  Γεώργιος Φύκαρης, ως Πρόεδρος
2) Ευάγγελος Συρίγος, ως μέλος και Αναπληρωτής Προέδρου
3) Ευάγγελος Μαυρικάκης, ως μέλος
4) Ηλίας Μαυροματίδης, ως μέλος
5) Θεοδώρα Παπαθανασίου, ως μέλος
6) Σταύρος Πιτσικάλης, ως μέλος
7) Ευμορφία-Δήμητρα Φαράντου, ως μέλος
Έργο της Επιτροπής αξιολόγησης του υλικού είναι ο έλεγχος της ισχύος των προδιαγραφών που θα θέσει η Επιτροπή διαμόρφωσης προδιαγραφών.
Η εν λόγω Επιτροπή με ευθύνη του Προέδρου της θα συνεδριάζει σε τακτά διαστήματα (όχι μεγαλύτερα των τριών εβδομάδων) και στο έργο της θα συμπεριλαμβάνεται και η κάθε μορφής επικοινωνία με όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν ή καταθέτουν υλικό (π.χ. διευκρινίσεις, αιτήματα τροποποίησης/προσαρμογής κ.λπ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: