Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Δυνατότητα να δουν τα γραπτά τους με 50€ ή 80€ για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 4 Σεπτέμβριος, 2017 - 19:48 | Στην Κατηγορία: 


Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας

Να δουν τρία γραπτά τους έναντι 50€ και περισσότερα από τρία έναντι 80€ μπορούν οι συμμετέχοντες των Πανελλαδικών, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που στάλθηκε σε όλες της Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι αιτήσεις των υποψηφίων που επιθυμούν να λάβουν γνώση των γραπτών τους στις Πανελλαδικές υποβάλλονται από τους ίδιους ή νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους κάθε χρόνο αποκλειστικά από 1 έως 29 Σεπτεμβρίου 2017, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπάγεται το σχολείο, στο οποίο κοινοποιήθηκαν οι βαθμοί των εξεταζόμενων μαθημάτων.
Μαζί με την αίτηση συνυποβάλλεται σχετικό παράβολο, το οποίο υποχρεωτικά εκδίδεται ηλεκτρονικά από την εφαρμογή του e-Παραβόλου στον ΚΑΕ 3743, με ονομασία «παράβολα επίδειξης γραπτών δοκιμίων Πανελληνίων Εξετάσεων».
Το παράβολο ορίστηκε στα 50 ευρώ για την επίδειξη έως τριών γραπτών δοκιμίων και στα 80 ευρώ για την επίδειξη περισσοτέρων των τριών γραπτών δοκιμίων.
Οι υποψήφιοι λαμβάνουν γνώση των γραπτών τους δοκιμίων με επίδειξη σε φωτοτυπία, ενώ δεν προβλέπεται η χορήγηση αντιγράφων.
Η επίδειξη των γραπτών δοκιμίων θα γίνεται κατά την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου στη Διεύθυνση που υποβλήθηκαν οι αντίστοιχες αιτήσεις, στον ίδιο τον ενδιαφερόμενο (ή και παρουσία του γονέα ή του κηδεμόνα του, εφόσον ο υποψήφιος το ζητήσει) και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που θα ανακοινώνεται από τις αντίστοιχες Διευθύνσεις ανάλογα με τον αριθμό των γραπτών.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/dynatotita-na-doyn-ta-grapta-toys-me-50eu-i-80eu-gia-toys-symmetehontes-stis#ixzz4rmjQoumU
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: