Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Σταματήστε να στηρίζετε τους δολοφόνους της Μιανμάρ

Προς τους ηγέτες και υπουργούς εξωτερικών της Μ. Βρετανίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας, των ΗΠΑ και όλων των κυβερνήσεων που παρέχουν στήριξη στον στρατό της Μιανμάρ:

Νιώθουμε αποτροπιασμό για την απάνθρωπη καταδίωξη των Ροχίνγκια από τον στρατό της Μιανμάρ. Σας καλούμε να αναστείλετε οποιαδήποτε οικονομική και στρατιωτική στήριξη παρέχετε στον στρατό και την κυβέρνηση της Μιανμάρ μέχρις ότου: σταματήσει η βία ενάντια στην μειονότητα των Ροχίνγκια, βρεθούν οι εγκληματίες ενώπιον της δικαιοσύνης και ξεκινήσει μια διαδικασία από την κυβέρνηση για να αναγνωριστούν δικαιώματα σε αυτούς τους κατατρεγμένους ανθρώπους.

Είσαι ήδη μέλος του Avaaz;
Πληκτρολόγησε το email σου και πάτησε «Υπογράφω»:
Πρώτη φορά εδώ; Πληκτρολόγησε τα στοιχεία σου:
To Avaaz προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών σου δεδομένων και σε κρατάει ενήμερο/η σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

  • μόλις τώρα
     
     
    DOUCHEZ, Γαλλία
  • 16 δεύτερα πριν
     
     
    Helene K., Γερμανία
  • 16 δεύτερα πριν
     
     
    karine G., Γαλλία
  • 16 δεύτερα πριν
     
     
    Aurelius K., Εσθονία
  • 16 δεύτερα πριν
     
     
    Rouai-Rahmani, Αλγερία
750.000
575.485
575.485 υπογραφές. Ας φτάσουμε 750.000
Ελάχιστοι είχαν ακουστά τη Ρουάντα, μέχρι που δολοφονήθηκαν εκεί 800.000 άνθρωποι. Αυτήν τη στιγμή η ιστορία επαναλαμβάνεται στη Μιανμάρ, όπου η κοινότητα των Ροχίνγκια καταδιώκεται από διψασμένα για αίμα στρατεύματα που πλέον δρουν ανεξέλεγκτα.

Είναι αρρωστημένο. Αποκεφαλίζουν ακόμη και μικρά παιδιά.  

Το εξωφρενικό είναι ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις που ευθύνονται για τις σφαγές στηρίζονται από χώρες όπως η Μ. Βρετανία, η Γερμανία κι η Ιταλία!  

Οι στρατηγοί της Μιανμάρ επενδύουν εδώ και χρόνια σ’ αυτές τις διεθνείς συμμαχίες. Βοήθησε να απαιτήσουμε από τις κυβερνήσεις να σταματήσουν να τους στηρίζουν για να μπει τέλος στις σφαγές. Όταν η έκκλησή μας γίνει τεράστια, το Avaaz θα δημοσιεύσει ανακοινώσεις σε διεθνή ΜΜΕ, βάζοντας στο στόχαστρο παγκόσμιους ηγέτες κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ που θα γίνει σε λίγες μέρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: