Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Μόνο σε πέντε σχολεία 40 μαθητές σε ακραία φτώχεια

Τα στοιχεία δημοσιοποίησε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λάρισας
Δημοσίευση: 08/04/2017
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Στοιχεία που  συγκλονίζουν φέρνει στο φως της δημοσιότητας  ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λάρισας Νίκος Παναγιώτου, μετά από μια πρώτη καταγραφή  που έκανε η Ενωση στο Νομό.
Οπως δήλωσε στο esos ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ  από  πέντε μόνο σχολεία του νομού    δηλώθηκαν σαράντα μαθητές που αντιμετωπίζουν συνθήκες ακραίας φτώχειας.
Ο κ. Παναγιώτου απηύθυνε έκκληση στο  Υπουργείο αλλά και τους Δήμους ν. Λάρισας να φροντίσουν για την κάλυψη ενός γεύματος για όλα τα παιδιά στα σχολεία, καθώς και για τη διανομή επιπλέον τροφίμων για τις οικογένειες των παιδιών που ζουν σε συνθήκες ακραίας υλικής αποστέρησης.
Παράλληλα ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λάρισας απηύθυνε  έκκληση προς τους συναδέλφους του, στους γονείς, στους μαθητές και γενικότερα σε όλη την κοινωνία για τη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, ειδών φαρμακευτικής περίθαλψης, ρουχισμού ή ο,τιδήποτε άλλο, για να διατεθεί για την  άμεση ανακούφισή τους.
Επίσης τα  σχολεία και όσοι συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, το υλικό που θα συγκεντρώσουν να το παραδώσουν μέχρι και την Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017, στο γραφείο της Ε.Λ.Μ.Ε.  
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΣΤΟ esos

Δεν υπάρχουν σχόλια: