Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

 


Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.), σχολικού έτους 2023-2024

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) προκηρύσσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Ποδηλασίας μαθητών και μαθητριών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.) Ελλάδας, σχολικού έτους 2023-2024.

Η διοργάνωση των ανωτέρω αγώνων ανατίθεται στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) (α) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής για τα αγωνίσματα «Ποδηλασία Δρόμου Αντοχής - αγώνας Criterium 50 km» και «Ποδηλασία Ατομικής Χρονομέτρησης 15km» και (β) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας για το αγώνισμα «Ορεινή Ποδηλασία – Αγώνισμα Cross Country (XCO)» σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 στις παρακάτω τοποθεσίες/ διαδρομές ως εξής:

  • Οι αγώνες Ποδηλασία Δρόμου Αντοχής - αγώνας criterium 50 km και Ποδηλασία Ατομικής Χρονομέτρησης 15km θα διεξαχθούν στο Μαραθώνα Αττικής, Λ. Σχινιά (Σχοινιά) 157, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά.
  • Οι αγώνες Ορεινή Ποδηλασία – Αγώνισμα Cross Country (XCO) θα διεξαχθούν στην Έδεσσα, στο Φ.Ο.Ε. ΕΔΕΣΣΑΣ.

Δείτε ΕΔΩ όλη την προκήρυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια: