Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

 

Αιτήσεις από σήμερα ημέρα Δευτέρα 22-8-2022 έως και Πέμπτη 25-8-2022

Η διεύθυνση Π.Ε. Αν. Αττικής καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες εκπαιδευτικούς που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα ( Τ.Π.Ε. Α ́ Επιπέδου, Βαθμό Α ́) και υπηρετούν οργανικά στη ΔΙΠΕ Αν. Αττικής , να υποβάλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας για την επιλογή τους ως Αναπληρωτές Δ/ντες/ντριες στα νέα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής ( 19 χλμ Αθηνών Μαρκοπούλου , ή 1 χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου) από σήμερα ημέρα Δευτέρα 22-8-2022 έως και ημέρα Πέμπτη 25-8-2022 , για την προσωρινή αναπλήρωση των κενούμενων θέσεων Διευθυντών των προαναφερόμενων Δημοτικών Σχολείων.

Τα σχολεία

 5 Δ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ 6/ΘΕΣΙΟ
 Δ.Σ. ΒΑΡΝΑΒΑ 6/ΘΕΣΙΟ
 2 Δ.Σ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ 12/ΘΕΣΙΟ
 Δ.Σ. ΚΑΤΩ ΣΟΥΛΙΟΥ 6/ΘΕΣΙΟ
 3 Δ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ 12/ΘΕΣΙΟ
 4 Δ.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΥ 6/ΘΕΣΙΟ
 2 Δ.Σ. Ν.ΠΑΛΑΤΙΩΝ 6/ΘΕΣΙΟ


Επισημαίνουμε ότι οι υποψήφιοι Δ/ντες/ντριες, , δηλώνουν με σειρά προτίμησης τις σχολικές μονάδες που επιθυμούν να τοποθετηθούν. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος , το ΠΥΣΠΕ Αν. Αττικής θα προχωρήσει σε ορισμό αναπλ. Δ/ντή/ντριας , βάσει του Ν. 1566/85 «Αναπλήρωση». Για το χρονικό διάστημα που ασκεί τα καθήκοντά του ο προσωρινός Διευθυντής/ντρια , παίρνει το επίδομα που προβλέπεται για την αντίστοιχη θέση.

Η Θητεία των αναπληρωτών Δ/ντών/ντριων λήγει με την επιλογή, τοποθέτηση και ανάληψη υπηρεσίας των νέων στελεχών εκπαίδευσης. 

Δείτε την πρόσκληση

Δεν υπάρχουν σχόλια: