Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σε ποιες περιοχές θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 8 Ιανουάριος, 2017 - 09:55 | Στην Κατηγορία: 


Σχολεία

Κλείνουν τα πρώτα σχολεία λόγω των πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών και του παγετού που επικρατεί σε ολόκληρη τη χώρα.
Σύμφωνα με ενημερώσεις από Δήμους και Περιφέρειες τα σχολεία των παρακάτω περιοχών θα είναι κλειστά ή θα ανοίξουν αργότερα:
Καστοριά: Κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας τη Δευτέρα 9-1-2017 λόγω παγετού.
ΠιερίαΜετά από συνεννόηση των τριών Δημάρχων και του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Δημήτρη Συριανίδη αποφασίστηκε όλα τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Νομού Πιερίας να μην λειτουργήσουν λόγου ψύχους και παγετού την Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Ιανουαρίου.
ΚατερίνηΠληροφορίες αναφέρουν ότι για τα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης θα αποφασιστεί σήμερα τι θα γίνει. Το σίγουρο είναι ότι αν ανοίξουν, θα ανοίξουν με καθυστέρηση κάποιων ωρών την Δευτέρα.
Κοζάνη: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις 9 και 10 Ιανουαρίου λόγω παγετού, ενώ οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία στις 8 το πρωί.
Άργος Ορεστικό: Κλειστά θα παραμείνουν το διήμερο 9 και 10 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία.
Δήμος Έδεσσας: Όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.
Ωστόσο, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Δήμου, οι παιδικοί σταθμοί θα ανοίξουν κανονικά. Για τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στην περιοχή.
Δήμος Καλαβρύτων: Την ίδια ώρα, το kalavrytanews.com αναφέρει ότι δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία τη Δευτέρα 09 Ιανουαρίου, λόγω της πρωτοφανούς σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων και Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κ. Νικολάου Μαγκαφά.
Η απόφαση ελήφθη για λόγους ασφάλειας των μαθητών και των εκπαιδευτικών δεδομένου ότι ο εκτεταμένος παγετός και το αρκετών εκατοστών χιόνι καθιστούν επισφαλή τη μετακίνηση των μαθητών από και προς τα σχολεία.
Δήμος Άργους-Μυκηνών: Σύμφωνα με ενημέρωση του Δημάρχου, Δημήτρη Καμπόσου, στο Facebook, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, λόγω των επικίνδυνων καιρικών συνθηκών.
Φθιώτιδα: Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα τα σχολεία στη Λαμία και σε όλους τους Δήμους του νομού, λόγω παγετού. 
Δεν παρουσιάζονται προβλήματα στην πρόσβαση στα σχολεία, ωστόσο λόγω των δυσκολιών στις μετακινήσεις αλλά και των «παγωμένων» εξαιτίας των διακοπών των γιορτών σχολείων αποφασίστηκε αυτά να μη λειτουργήσουν αύριο. 
Το  lamiareport αναφέρει ότι εντός της ημέρας αναμένεται να βγει και επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιου Καραΐσκου.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/se-poies-periohes-ta-sholeia-tha-einai-kleista-i-tha-anoixoyn-argotera-ti-deytera#ixzz4VAcmwXs3
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: