Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

2017-01-27 23:17:09
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία γονιών! Δάσκαλος ΕΒΡΙΣΕ μαθητή γιατί δεν ήταν ήσυχος
Ένα απίστευτο περιστατικό bullying από την πλευρά ενός εκπαιδευτικού όμως αυτή τη φορά κατήγγειλαν την Πέμπτη οι γονείς ενός μαθητή από τα Ιωάννινα, καταθέτοντας παράλληλα και μήνυση εναντίον του δασκάλου.

Όπως αναφέρει το Epirustv, σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών, χθες κατά τη διάρκεια του μαθήματος στο ολοήμερο σχολείο ο δάσκαλος συμπεριφέρθηκε με ανεπίτρεπτο τρόπο σε τρεις μαθητές γιατί μιλούσαν μεταξύ τους.

Μάλιστα έπιασε έναν από τους μαθητές από το γιακά και άρχισε να τον σέρνει προς την έδρα, τον πέταξε στην καρέκλα και μετά άρχισε να τον εξευτελίζει  και να τον βρίζει μπροστά στα υπόλοιπα 60 παιδιά του Ολοημέρου.

Το παιδί εκμυστηρεύτηκε τα πάντα στον πατέρα του όταν πήγε να τον παραλάβει από το σχολείο κι εκείνος αμέσως επέστρεψε στο σχολείο και ζήτησε εξηγήσεις από τον δάσκαλο.

Με το στόμα ανοιχτό τον άκουσε τότε να του παραδέχεται το γεγονός και να δικαιολογεί τον εαυτό του λέγοντας ότι «δεν καθόταν ήσυχα και τον έβαλα στη θέση του».

Οι γονείς του παιδιού που πηγαίνει στην τελευταία τάξη του Δημοτικού προσέφυγαν στον εισαγγελέα Ιωάννινων, όπου κατήγγειλαν το περιστατικό και στη συνέχεια πήγαν στην αστυνομία για κατέθεσαν μήνυση εναντίον του δασκάλου για εξύβριση.

Ο εισαγγελέας κάλεσε τον εκπαιδευτικό για συστάσεις και πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη.
Πηγή Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: