Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τρίτη 10 Ιανουαρίου λόγω κακοκαιρίας

Συνεχής ενημέρωση
Δημοσίευση: 09/01/2017
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Πολλά σχολεία που σήμερα ήταβν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας θα είναι και αύριο κλειστά , με αποφάσεις των Δήμων.
Το esos δημοσιεύει όλες τις αποφάσεις των Δήμων που εκδίδονται στη διάρκεια της ημέρας:
Δήμος Ορισετιάδας
ΘΕΜΑ: Διακοπή μαθημάτων στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Ορεστιάδας, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Έχοντας υπόψη:
1. Το άρθρο 75 παρ. Ι περιπτ. στ υποπεριπτ. 27 του Ν.3463/2006, όπως
συμπληρώθηκε με το άρθρο 94 του Ν.3852/2010,
2. Την παρ.1 του άρθρου 282 του Ν.3852/2010,
3. Τις διατάξεις του άρθρου 5 του Π.Δ. 200/1998 και του άρθρου 5 του Π.Δ.
201/1998,
4. Τις έκτακτες συνθήκες κακοκαιρίας, παγετού και ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στο Δήμο Ορεστιάδας και
5. Την εισήγηση των Προϊσταμένων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης και του Περιφερειάρχη ΑΜΘ,
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Τη διακοπή των μαθημάτων στις 10 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Τρίτη, στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Ορεστιάδας, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.
Πιερία
Η λειτουργία των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας είναι η παρακάτω:
Δήμος Κατερίνης:
Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 ΚΛΕΙΣΤΑ
Δήμος Δίου-Ολύμπου
Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 ΚΛΕΙΣΤΑ
Δήμος Πύδνας-Κολινδρού
Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 ΚΛΕΙΣΤΑ
 Δήμος Αργους Μυκηνών
Σας ενημερώνουμε πως  την Τρίτη 10/01/2017 όλα τα σχολεία του Δήμου Άργους Μυκηνών (Βρεφονηπιακοί σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια & Λύκεια), θα παραμείνουν κλειστά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών (υψηλού παγετού τις πρωινές ώρες), ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί.
Δήμος Πολυγύρου
Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται πως σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δημάρχου, Αστέριου Ζωγράφου, τα σχολεία του Δήμου Πολυγύρου, όλων των βαθμίδων, δεν θα λειτουργήσουν αύριο  Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή (παγετός, χαμηλές θερμοκρασίες κλπ).
Εξαιρούνται τα σχολεία της παραλιακής ζώνης (Μεταμόρφωση, Ορμύλια, Καλύβες, Όλυνθος) τα οποία θα λειτουργήσουν κανονικά με μία ώρα καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων.
Οι παιδικοί σταθμοί σε όλο τον Δήμο θα παραμείνουν κλειστοί όπως επίσης και το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου.
Δήμος Αγράφων
Με απόφαση του Δημάρχου Αγράφων   Θεόδωρου Μπαμπαλή, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγράφων, καθώς και ο Παιδικός Σταθμός θα παραμείνουν κλειστά   και Τρίτη 10/1/2017, λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στο Δήμο Αγράφων.
Δήμος Φλώρινας
Και  την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Δήμος Κύμης Ευβοιας
Η Πρωτοβάθμια και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή αποφάσισαν όπως , μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις συνεχιζόμενες  χιονοπτώσεις, όλες οι Σχολικές  Μονάδες που λειτουργούν στα όρια του Δήμου μας θα παραμείνουν κλειστές  την Τρίτη 10  Ιανουαρίου.
Για οποιαδήποτε εξέλιξη , θα υπάρξει ανάλογη νέα ανακοίνωση προκειμένου να ενημερωθούν έγκαιρα, μαθητές, γονείς και καθηγητές.
Δήμος Άργους Ορεστικού   
Ανακοινώνεται ότι :
Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, έχοντας υπόψη :
    Την απότομη πτώση της θερμοκρασίας και τη δημιουργία συνθηκών ολικού παγετού για αρκετές ημέρες
    Την υπολειτουργία των συστημάτων θέρμανσης των σχολικών μονάδων λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων
    Τη μη ομαλή ροή στην αγορά στερεών καυσίμων θέρμανσης (pellets), τα οποία χρησιμοποιεί ο Δήμος για τη θέρμανση των σχολικών μονάδων
    Τα δελτία πρόγνωσης καιρικών φαινομένων της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Ε.Μ.Υ., καθώς και έγκυρων διαδικτυακών τόπων πρόγνωσης καιρικών φαινομένων
    Τις διατάξεις του άρθρου 58 και 94 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α ́/7-6-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτ/σης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης»
ΑΠΟΦΑΣΙΖEI
Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού (βρεφονηπιακός σταθμός, παιδικοί σταθμοί, σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, οπότε θα γίνει και επανεκτίμηση της κατάστασης και θα υπάρξει νέα ενημέρωση.
Δήμος Κοζάνης
Mε απόφαση του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοζάνης Γιώργου Βαλαή τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης, θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 π.μ..
Δήμος Σερβίων - Βελβεντού
Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.
Δήμος Βοΐου
Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στο Δήμο Βοΐου δεν θα λειτουργήσουν λόγω ψύχους.
Δήμος Άργους Μυκηνών
Σας ενημερώνουμε πως τη Δευτέρα 09/01/2017 & την Τρίτη 10/01/2017 όλα τα σχολεία του Δήμου Άργους Μυκηνών (Βρεφονηπιακοί σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια & Λύκεια), θα παραμείνουν κλειστά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών (υψηλού παγετού τις πρωινές ώρες), ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί.
Αλόννησος και  Σκόπελος
Κλειστά  τα σχολεία την  Τρίτη 10 Ιανουαρίου
Δήμος Αιγιαλείας
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία  τη Δευτέρα   και την Τρίτη.
Δήμος Αίγινας
Ο Δήμος Αίγινας ανακοινώνει ότι αύριο Τρίτη  10 Ιανουαρίου 2017 τα Δημοτικά Σχολεία, τα Νηπιαγωγεία ,τα Γυμνάσια και τα Λύκεια (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ) θα ξεκινήσουν τα μαθήματα  από τις 10 το πρωί λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας και για προληπτικούς λόγους.  Δεν θα γίνει επέκταση του ωραρίου, οι μαθητές θα σχολάσουν στις προβλεπόμενες ώρες από το ωρολόγιο πρόγραμμα.
Επίσης, κατόπιν συνεννοήσεως με το ΚΤΕΛ το σχολικό δρομολόγιο που γίνεται στις 7 π.μ. θα γίνει στις 9 π.μ. και αυτό που γίνεται στις 7:30 π.μ. θα γίνει στις 9:30 π.μ.
Η απόφαση πάρθηκε , σύμφωνα με το άρθρο 94 του Ν.3852/2010.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: