Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017



Κανονικά θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα όλα τα σχολεία στον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη

Κανονικά θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα όλα τα σχολεία στον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη
Ανοιχτά θα είναι από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, καθώς τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα έχουν υποχωρήσει αισθητά. Κανονικά θα λειτουργήσουν επίσης οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλο τον δήμο.

Σταδιακά από νωρίς το πρωί άρχισαν να αποκαθίστανται τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε σχολικά κτίρια με την έλλειψη υδροδότησης που προκλήθηκε λόγω του παγετού. Όπως εκτιμάται από την ΕΥΑΘ τις επόμενες ώρες το δίκτυο ύδρευσης σε όλες τις περιοχές του δήμου θα λειτουργεί κανονικά.
Επιπλέον ο δήμαρχος με έγγραφες οδηγίες του προς τους συναρμόδιους αντιδημάρχους Καθαριότητας Περιβάλλοντος & Ανακύκλωσης,  Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας, Απασχόλησης Κοινωνικής Προστασίας Υγείας & Παιδείας,  τους καλεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους να προχωρήσουν και μέσα στο Σαββατοκύριακο σε άμεσες ενέργειες για την εξάλειψη και των παραμικρών προβλημάτων στις σχολικές μονάδες ώστε να διασφαλιστεί η κανονική λειτουργία τους.
Ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα καιρικά φαινόμενα και θα επανεκτιμήσει την κατάσταση ανάλογα με την εξέλιξή τους, ενώ θα ενημερώνει σχετικά τους δημότες του.
seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: