Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά σχολεία Πέμπτη και Παρασκευή- Δείτε τις ανακοινώσεις ανά περιοχή (Συνεχής Ενημέρωση)


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουάριος, 2017 - 09:20 | Στην Κατηγορία: 


Κλειστά σχολεία Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 

Ξεκίνησαν κάποιοι δήμοι να ανακοινώνουν περιοχές με κλειστά σχολεία για αύριο Τετάρτη 11/1 και Πέμπτη 12/1 και κάποιοι για Παρασκευή. 
Η κακοκαιρία συνεχίζεται και ήδη έχουμε ανακοινώσεις για περιοχές με κλειστά σχολεία για σήμεραΤετάρτη 11/1. Υπάρχει και νέα ενημέρωση με ανακοίνωση δήμων για κλειστά σχολεία και την Πέμπτη 12/1. Το alfavita.gr επικοινωνεί με τις περιφέρειες της χώρας και θα ανακοινώνει σταδιακά όλες τις περιοχές που τα σχολεία θα είναι κλειστά  την Τετάρτη και την Πέμπτη ίσως και κάποιοι για Παρασκευή.  Προς το παρόν ανακοινώσεις για κλειστά σχολεία την Τετάρτη και την Πέμπτη έχουμε:
ΛΑΡΙΣΑ:
Όλες οι Σχολικές μονάδες του Νομού Λάρισας δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη & Πέμπτη (11 & 12 Ιανουαρίου 2017) λόγω παγετού.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ:
Με απόφαση του δημάρχου Τυρνάβου Π. Σαρχώση, και ύστερα από συνεννόηση με τους προέδρους των σχολικών επιτροπών α/βαθμιας και β/βαθμιας εκπαίδευσης του δήμου, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στα όρια του δήμου Τυρνάβου θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη και την Πέμπτη 11 και 12 Ιανουαρίου. Από το Δήμο Τυρνάβου ενημερώνουν γονείς και μαθητές πως , λόγω των καιρικών συνθηκών, όλα τα παραρτήματα της Μουσικής Σχολής  και της Φιλαρμονικής του Δήμου δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Τρίτη 10/01/2017,αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη.
ΚΙΛΕΛΕΡ:
Με απόφαση του δημάρχου Κιλελέρ, Θ. Νασιακόπουλου, όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στα όρια του δήμου Κιλελέρ καθώς και το ειδικό σχολείο Αγίων Αναργύρων, θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου.
ΑΓΙΑ / ΤΕΜΠΗ:
Με απόφαση του Δημάρχου Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτου και για τις επόμενες ημέρες  Τετάρτη και Πέμπτη  , 11-12 Ιανουαρίου  θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης(νηπιαγωγεία -δημοτικά -γυμνάσια -και λύκεια ) καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του Δ.Τεμπών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και  των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Με απόφαση του δημάρχου Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στο δήμο Αγιάς θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017.
ΦΑΡΣΑΛΑ:
Με απόφαση του δημάρχου Φαρσάλων Αρ. Καραχάλιου, όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στα όρια του δήμου Φαρσάλων θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, λόγω της έντονης χιονόπτωσης και του παγετού.
ΕΛΑΣΣΟΝΑ:
Με απόφαση του δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Ευαγγέλου τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Ελασσόνας θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τετάρτη 11/01/2017 και μεθαύριο Πέμπτη.
ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ:
Αποφασίστηκε η διακοπή των μαθημάτων την Τετάρτη 11-01-2017 και την Πέμπτη 12-01-2017 σε όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης του Δήμου μας.
ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:
Δήμος Νεστορίου: αναστολή λειτουργίας Σχολικών Μονάδων, Τετάρτη 11-01-2017, Πέμπτη 12-01-2017 και Παρασκευή 13-01-2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
 ΒΕΛΟΣ-ΒΟΧΑΣ:
Αποφασίστηκε η διακοπή των μαθημάτων την Τετάρτη 11-01-2017 και την Πέμπτη 12-01-2017 σε όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης του Δήμου.
ΚΥΜΗ-ΑΛΙΒΕΡΙ:
Η Πρωτοβάθμια και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή αποφάσισαν όπως , μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις συνεχιζόμενες χιονοπτώσεις, όλες οι Σχολικές Μονάδες που λειτουργούν στα όρια του Δήμου μας θα παραμείνουν κλειστές και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου. Για οποιαδήποτε εξέλιξη , θα υπάρξει ανάλογη νέα ανακοίνωση προκειμένου να ενημερωθούν έγκαιρα, μαθητές, γονείς και καθηγητές.
ΣΚΙΑΘΟΣ:
Αποφασίστηκε τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκιάθου να μην λειτουργήσουν την Τετάρτη 11/01/2017 έως και την Παρασκευή 13/01/2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/kleista-sholeia-pempti-kai-paraskeyi-deite-tis-anakoinoseis-ana-periohi-synehis#ixzz4VRSjIjpv
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: