Σάββατο 19 Απριλίου 2014

«Μαμά, αν πεθάνω να ξέρεις ότι σ' αγαπώ» - Συγκλονίζουν τα μηνύματα των μαθητών μέσα από το μισοβυθισμένο πλοίο

Comments
Πέμ, 17/04/2014 - 07:25 --
Μήνυμα κινητού μέσα από το πλοίο αναφέρει εγκλωβισμένους ζωντανούς

Νέα ελπίδα ήρθε στην επιφάνεια για τους περίπου 300 αγνοούμενους του πλοίου που βυθίστηκε στη θάλασσα της Νότιας Κορέας. Ο πατέρας ενός αγνοουμένου είπε ότι έλαβε μήνυμα στο κινητό του από το παιδί του που του έλεγε ότι είναι ζωντανός, υπάρχουν και άλλοι ζωντανοί στο πλοίο και ότι πρέπει να βιαστούν να τους απελευθερώσουν.
Συγκεκριμένα το μήνυμα έγραφε "Είμαι ζωντανός, υπάρχουν και άλλοι μαθητές ζωντανοί, παρακαλώ σώστε μας γρήγορα". Ο πατέρας ισχυρίζεται ότι το μήνυμα το έλαβε την Πέμπτη 17/4. Παρ΄ όλα αυτά κάποιοι λένε ότι η ώρα και η μέρα που στάλθηκε το μήνυμα δεν είναι και τόσο εξακριβομένη.
Συγγενείς αναφέρουν ότι έλαβαν και αυτοί μηνύματα από τα παιδιά τους όπως "Μαμά σε αγαπώ".
Σε περίπτωση που δεν μπορέσουν να βρεθούν επιζώντες το ατύχημα με το πλοίο θα είναι η μεγαλύτερη και πιο μαζική απώλεια ζωών της Νότιας Κορέας σε εποχή ειρήνης.
South Korea Ship Sinking
Όσο περνάνε, όμως, οι ώρες οι ελπίδες να βρουν ζωντανους λιγοστεύουν. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση οι νεκροί έφτασαν τους επτά.  Σχεδόν 290 άτομα αγνοούνται συμφωνα με τον κατάλογο που καταρτίστηκε από την εταιρεία και τις οικογένειες, οι περισσότεροι από τους αγνοούμενους είναι μαθητές. Οι συγγενείς περιμένουν με αγωνία για επιζώντες, όμως όπως λένε οι ειδικοί τα νερά είναι πολύ παγωμένα και όσο περνάει ο χρόνος λιγοστεύουν και οι πιθανότητες να βρεθούν κάποιοι ζωντανοί
.

alfavita

Δεν υπάρχουν σχόλια: