Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα Παρασκευή λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Συνεχής Ενημέρωση
Δημοσίευση: 11/01/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα  Παρασκευή , πολλά σχολεία της χώρας , λόγω των δυσμενών  καιρικών φαινομένων.
Το esos θα ενημερώνει συνεχώς όλη την ημέρα για τις σχετικές αποφάσεις που θα λαμβάνονται από τους Δήμους και Περιφερειακές Ενότητες.
Δείτε παρακάτω , κατά Νομό και κατά αλφαβητική σειρά ποια σχολεία θα είναι  κλειστά
Η πληροφόρηση αυτή θα επικαιροποιείται ανάλογα με την νεότερη ενημέρωση που θα έχουμε από τους Δήμους.
Νομός Γρεβενών
1. Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών, θα λειτουργήσει κανονικά.
2. Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Δεσκάτης την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 θα παραμείνουν κλειστά
Νομός Δράμας
Την 11/01/2019 ημέρα Παρασκευή θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΕΣ οι σχολικές μονάδες των Δήμων:
1. Κάτω Νευροκοπίου
2. Δοξάτου
Νομός Ημαθίας
Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, τα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 11-1-2019.
Νομός Θεσσαλονίκης
Επανεκτιμώντας τα καιρικά δεδομένα και την κατάσταση που επικρατεί σε πολλά σχολεία στο νομό Θεσσαλονίκης αλλά και στο πολεοδομικό συγκρότημα, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Πατουλίδου, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Περιφερειακό Διευθυντή Α' βάθμιας & Β' βάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ανανιάδη και με Δημάρχους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, αποφάσισε με τη σύμφωνη γνώμη τους, να παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου τα σχολεία κλειστά.
Νομός Καρδίτσας
Την Παρασκευή 11/01/2019 όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας στην Περιφερειακή Ενότητα (νομό) Καρδίτσας θα είναι κλειστά.
Νομός Καστοριάς
Κλειστά  θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Νεστορίου  , την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου  2019  λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Νομός Κιλκίς
Oι σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019.
Νομός Κοζάνης
1. Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κοζάνης
και της Κοινωφελούς Επιχείρησης την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των καιρικών συνθηκών.
2. Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των υφισταμένων αντίξοων καιρικών συνθηκών.
3. Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου την   την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Νομός Λάρισας
Λόγω καιρικών συνθηκών και παγετού, ΟΛΕΣ οι σχολικές μονάδες των Δήμων ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΤΕΜΠΩΝ, ΚΙΛΕΛΕΡ, ΑΓΙΑΣ, ΦΑΡΣΑΛΩΝ και ΤΥΡΝΑΒΟΥ θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΕΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/1/2019, σύμφωνα με αντίστοιχες αποφάσεις των Δημάρχων.
Αναμένεται συντόμως απόφαση για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου ΛΑΡΙΣΑΣ.
Νομός Ξάνθης
Διακοπή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης της Δ.Ε. Σταυρούπολης του Δήμου Ξάνθης την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019
Νομός Πέλλας
Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Παρασκευή 11-1-2019 όλες οι σχολικές μονάδες της  Πέλλας δεν θα λειτουργήσουν λόγω παγετού κατόπιν απόφασης της Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας.
Νομός Πιερίας
1. Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Δίου Ολύμπου αύριο Παρασκευή 11-1-2019
2. Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Κατερίνης αύριο Παρασκευή 11-1-201
Νομός Σερρών
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι Σχολικές Μονάδες  των Δήμων Περιφερειακής Ενότητας Σερρών θα παραμείνουν κλειστές αύριο Παρασκευή  11 Ιανουαρίου 2019.
Νομός Τρικάλων
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων, με απόφαση των 4 αρμοδίων δημάρχων των δήμων Τρικκαίων, Μετεώρων, Πύλης και  Φαρκαδόνας, λόγω καιρικών συνθηκών.
Νομός Φλώρινας
Σας γνωρίζουμε ότι την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Νομός Φθιώτιδας
Τη διακοπή λειτουργίας για τα  σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού, Ξυνιάδος και Θεσσαλιώτιδας του Δήμου Δομοκού, αποφάσισε ο Δήμος για την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 από τις 7:00 π.μ. και μέχρι τη λήξη της ημέρας,  εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωσης χιονιού, του παγετού και των  χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: