Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα Δευτέρα λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Συνεχής Ενημέρωση
Δημοσίευση: 14/01/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Κλειστά θα μείνουν και σήμερα σχολεία λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Η πληροφόρηση  θα επικαιροποιείται ανάλογα με την νεότερη ενημέρωση που θα έχουμε από τους Δήμους.
Ειδικότερα:
Γρεβενά
1. Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών, θα λειτουργήσει κανονικά.Γραφείο ΤύπουΔημάρχου Γρεβενών
2. Τα σχολεία στο Δήμο Δεσκάτης θα είναι κλειστά αύριο Δευτέρα 14/01/2019 λόγω ολικού παγετού.
Καστοριά
Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου κ. Πασχάλη Γκέτσιου τα μαθήματα στα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Νεστορίου, την Δευτέρα 14-01-2019 ,θα ξεκινήσουν στις 09:30.
Κιλκίς
Τα σχολεία της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς τη Δευτέρα 14-01-2019  θα είναι ανοιχτά για τους μαθητές στις 09:00 π.μ.
Οδηγίες για τη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων
Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες, Προϊστάμενοι/νες των σχολικών μονάδων ΠΕ Κιλκίς να μεριμνήσουν για τα κάτωθι:
1)      Όλοι οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να είναι στο σχολείο την κανονική ώρα έναρξης των μαθημάτων έως και τη λήξη τους.
2)      Να φροντίσουν για την ασφαλή υποδοχή και αποχώρηση των μαθητών με τη λήξη των μαθημάτων ή νωρίτερα αν υπάρχει λόγος μετά από επικοινωνία με τους γονείς.
3)   Η προσέλευση των μαθητών θα γίνει μια ώρα αργότερα στις 09:00. Όποιος μαθητής έρθει νωρίτερα θα τον υποδέχεται ο εκπαιδευτικός του τμήματος.
4)      Να ληφθούν αυξημένα μέτρα επιτήρησης. Όλοι οι εκπαιδευτικοί θα εφημερεύουν.
5)      Ο κάθε εκπαιδευτικός  θα έχει την ευθύνη της τάξης του και σε περίπτωση απεργίας ή απουσίας οι Δ/ντές θα μεριμνήσουν για την ανάθεση του τμήματος σε άλλο εκπαιδευτικό.
6)      Να μη γίνονται μετακινήσεις στις αυλές των σχολείων χωρίς λόγο.
7)   Για τυχόν άλλα προβλήματα να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Π.Ε. για τη συνεργασία και διευθέτηση τους.
Koζάνη
1.  Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των καιρικών συνθηκών.
2. Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.Οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
3. Με απόφαση του Δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου δεν θα λειτουργήσουν στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης δεν θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί Τρανοβάλτου και Λιβαδερού.
4. Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των υφισταμένων δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Πέλλα
Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Δευτέρα 14-1-2019 οι σχολικές μονάδες του Δήμου Αλμωπίας δεν θα λειτουργήσουν λόγω παγετού.
Οι σχολικές μονάδες των υπόλοιπων δήμων ( Έδεσσας, Πέλλας και Σκύδρας ) θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός από αυτές του ορεινού όγκου της Έδεσσας καθώς και του οικισμού της Αγίας Φωτεινής των οποίων η έναρξη λειτουργίας θα γίνει μια ώρα αργότερα ( 9.00 ).
Φλώρινα
1. Σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που επικρατούν στην περιοχή.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
2. Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους αύριο Δευτέρα 14.1.2019 μία ώρα αργότερα λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.
Τρίκαλα
1. Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 ότι τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή ευθύνης του, θα είναι ΑΝΟΙΚΤΑ τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019. Επίσης ανοικτοί θα είναι οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, καθώς και τα ΚΔΑΠ.
2. Ανακοινώνεται ότι αύριο Δευτέρα 14/01/2019, θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μετεώρων, εκτός από το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της Ασπροκκλησιάς και της Παναγίας. Η έναρξη των μαθημάτων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα γίνει μία ώρα αργότερα, στις 09:15, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: