Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Κυκλώνας «Ζορμπάς»: Κλειστά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας

Κυκλώνας «Ζορμπάς»: Κλειστά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας
Κυκλώνας «Ζορμπάς» - Κλειστά σχολεία: Η κακοκαιρία παραμένει και κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της μετά από τοκαταστροφικό της πέρασμα από Πελοπόννησο, Εύβοια και Φθιώτιδα.
Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα (01/010) τα σχολεία σε πολλές περιοχές που επλήγησαν από τον κυκλώνα «Ζορμπά».
Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως επίσης οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί σήμερα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.
Και από τον Δήμο Χαλκιδέων ανακοινώθηκε ότι θα παραμείνουν κλειστά αύριο όλα τα σχολεία της Α’ βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης. 
Παράλληλα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί της Σκιάθου και κυρίως της έντονης βροχόπτωσης, ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτριος Πρεβεζάνος με απόφασή του αναστέλλει τη λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) για σήμερα.
Παράλληλα, τα σχολεία καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί θα είναι κλειστοί στονΔήμο Λοκρών, στο Δήμο Μεγαρέων καθώς και στους δήμους Κιάτου και Βέλου - Βόχας Κορινθίας.
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια: