Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Οι μαθητές μεταφέρονται στο σχολείο πάνω σε καρότσα αγροτικού
Τριτοκοσμικές εικόνες στο Δημοτικό Σχολείο Μαρίνας – Πολλών Νερών - Γιαννακοχωρίου
Τριτοκοσμική είναι η εικόνα από τη μεταφορά μικρών μαθητών των Πολλών Νερών Νάουσας Ημαθίας, που για να έχουν πρόσβαση στο δημοτικό σχολείο, μεταφέρονται πάνω σε καρότσα.
Συγκεκριμένα,  το πρόβλημα της μεταφοράς αφορά μαθητές 5-11 ετών που διαμένουν στον οικισμό Πολλά Νερά και μέχρι στιγμής, το πρόβλημα της μεταφοράς τους στο δημοτικό σχολείο της Μαρίνας δεν έχει λυθεί, οπότε οι μαθητές διασχίζουν τα 5 χιλιόμετρα που τους χωρίζουν από το σχολείο τους πάνω στην καρότσα ενός αγροτικού.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Μάριος Αργυρίου δήλωσε "ανίκανοι και επικίνδυνοι έχουν αποδειχθεί αυτοί που κάθονται στα γραφεία τους και δεν μπορούν να βρούνε μια λύση στο θέμα της μεταφοράς"
Ο  πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαρίνας – Πολλών Νερών – Γιαννακοχωρίου  Αργυρίου Μάριος εκπροσωπώντας τους γονείς κ. Μάριος Αργυρίου είπε πως ότι θα συνεχίσουν με πολύ πιο δραστικές αποφάσεις μέχρι να λυθεί το θέμα των μεταφορών μας δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαρίνας – Πολλών Νερών – Γιαννακοχωρίου.
μεταφορά μαθητών

Δεν υπάρχουν σχόλια: