Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Η «Μουσική Ραδιενέργεια» του 6ου ΓΕΛ Τρικάλων στα FM!


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος, 2017 - 17:12 | Στην Κατηγορία: 


 6ο ΓΕΛ Τρικάλων

Με αφορμή  την παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου τη Δευτέρα στις 13 Φεβρουαρίου το πρωί 10 με 11, η ΕΡΑ Θεσσαλίας φιλοξένησε την ραδιοφωνική  ομάδα του σχολείου μας για μια ζωντανή εκπομπή όσον αφορά το μαθητικό ραδιόφωνο και όχι μόνο!
Είχαμε την τιμή, λοιπόν, να παραβρεθούμε στο στούντιο Τρικάλων της ΕΡΤ, στην εκπομπή «Δρομολόγιο Αντιθέσεων» με οικοδέσποινα  την κα. Ελπίδα Κουτσογιάννη, η οποία ξεκίνησε την συνέντευξή της ρωτώντας μας  για τη ραδιοφωνική ομάδα του σχολείου, τη δημιουργία της, τα όνειρά μας, τις ανησυχίες μας, καθώς επίσης και την συμμετοχή μας στο European School Radio. Στη συνέχεια, αναρωτήθηκε για την δουλειά μας και πιο συγκεκριμένα, το λόγο για τον οποίο ασχοληθήκαμε με το ραδιόφωνο, την αντίδραση των γονιών μας και αν θα μας ενδιέφερε να ασχοληθούμε επαγγελματικά στο μέλλον με το αντικείμενο αυτό. Επιπλέον, αφιερώσαμε χρόνο στη θεματολογία των εκπομπών μας και στα κριτήρια επιλογής της.
Απαντώντας λοιπόν, στις ερωτήσεις της και λύνοντας τις απορίες τις όποιες είχε, αναφερθήκαμε στο όνομα της ραδιοφωνικής μας ομάδας , «Μουσική Ραδιενέργεια», το οποίο την ενθουσίασε ιδιαίτερα. Μάλιστα, εντυπωσιάστηκε από το ότι παρόλο που κάθε χρόνο τα μέλη της ομάδας εναλλάσσονται το όνομα παραμένει σταθερή αξία από την πρώτη κιόλας εκπομπή.
Δεκατέσσερα παιδιά, δύο καθηγητές, μία δημοσιογράφος, ένα studio και πολύ πολύ άγχος!  Άγχος το οποίο αρχικά μας τρόμαζε και μας έκανε να τρέμουμε και να σπάει η φωνή μας, κατέληξε σε άνεση και εξοικείωση με την ιδέα αυτή. Ήταν αναμφισβήτητα μοναδική εμπειρία για όλους.
Καταλήγοντας, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην κα. Ελπίδα Κουτσογιάννη και τους δύο υπεύθυνους καθηγητές κα. Θεανώ Αραμπατζή και  κ. Δημήτρη Μπάνο για αυτήν τη μοναδική ευκαιρία που μας χάρισαν.
                                                                                    Οι μαθήτριες:
                                                                                    Γκορόγια Βάσω
                                                                                    Καραγκούνη Βάσια


Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/anakoinoseis/i-moysiki-radienergeia-toy-6oy-gel-trikalon-sta-fm#ixzz4ZHpJdbHe
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: