Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016


Οι σχολές στις οποίες πέτυχαν οι Μυτιληνιοί μαθητές είναι: Ψυχολογία Ρεθύμνου, Ιστορίας και Αρχαιολογίας Αθηνών, Σχολή Πλοιάρχων, Γυμναστική Ακαδημία και ΤΕΙ Μηχανικών Αυτοματισμού Θεσσαλονίκης.
«Η επιτυχία τους αυτή είναι για μας ιδιαίτερα ενθαρρυντική, μιας και αποδεικνύει πάρα πολλά: την εκπληκτική δουλειά των εθελοντών εκπαιδευτικών που στελέχωσαν πέρυσι τη δομή μας αυτή- τους οποίους για άλλη μια φορά ευχαριστούμε- την εμπιστοσύνη γονέων και παιδιών σε αυτή τη δημοτική πρωτοβουλία και βεβαίως την επιβεβαίωση του σκεπτικού της δημιουργίας του: να μην είναι η φτώχεια εμπόδιο στο όνειρό τους για πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση» λέει η κ. Αντωνέλλη και καταλήγει: «Μέσα απ' την καρδιά μας ένα "Μεγάλο Μπράβο", τόσο στους επιτυχόντες, όσο και σ' αυτούς που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Γιατί είναι σημαντικό να τολμάς και να δουλεύεις για το όνειρο σου, ακόμα και εάν δεν το πραγματώνεις με την μια. Η επιμονή και η δουλειά, έχει αποδειχθεί ότι δικαιώνουν πάντα στην ζωή. Εμείς, για τέταρτη χρονιά φέτος, θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά των απόρων δημοτών μας να έχουν πρόσβαση στο δικαίωμα τους στη γνώση».
Σημειώνεται ότι οι εκπαιδευτικοί που θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά τη διδασκαλία τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Λέσβου, μπορούν να το δηλώσουν έως την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στα τηλέφωνα του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του δήμου Λέσβου 22510 – 27501 εσωτερικό 1, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στην υπεύθυνη Βασιλική Λαγουτάρη.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/lesvos-pente-paidia-apo-koinoniko-frontistirio-perasan-sta-aei#ixzz4JG8Twwdf
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: