Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Σημαντική διάκριση απέσπασαν οι μαθητές των Κέντρων Αγγλικών Φήταμ, στο Ρέθυμνο, οι οποίοι συμμετέχουν στην «Ομάδα Εθελοντών Anti-bullying» και δραστηριοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, σε πρωτοβουλίες κατά του Bullying.

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου συνεχάρη τους μαθητές που έλαβαν τη διάκριση, η οποία αφορά στη συμμετοχή τους σε διεθνές πρόγραμμα που υλοποιεί κάθε χρόνο η βρετανική μη κερδοσκοπική οργάνωση "Diana Award", στη μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, και τελεί υπό την αιγίδα των γιων της Γουίλιαμ και Χάρι, καθώς και του Βρετανού πρωθυπουργού Ντεϊβιντ Κάμερον.

Οι δράσεις που υλοποίησαν οι μαθητές των Κέντρων Φήταμ κατά του Bullying αξιολογήθηκαν από τη βρετανική επιτροπή και κρίθηκαν άξιες επαίνου. Οι μαθητές θα παραλάβουν την τιμητική διάκριση, στο πλαίσιο ειδικής τελετής, υπογεγραμμένη από τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας. 

Επίσης, στους συμμετέχοντες μαθητές θα απονεμηθεί τιμητικό δίπλωμα, το οποίο θα τους επιτρέπει, μεταξύ άλλων, τη συμμετοχή τους, ισοβίως, σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, εκδηλώσεις και φεστιβάλ που θα διοργανώνονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό από την οργάνωση "Diana Award".
news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: