Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  Ρίο, 7 Οκτωβρίου 2014
ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΡΙΟΥ     

Ταχ. Δ/νση: Σώμερσετ 125
                        26504, Ρίο
Τηλ. Επικοινωνίας: 6944624410                                  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ          
 Με θλίψη ενημερωθήκαμε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η 16χρονη Ευαγγελία, πρώην μαθήτρια        του σχολείου μας και αδελφή μαθήτριας που φοιτά τώρα στο σχολείο. Η Ευαγγελία διαγνώστηκε με εκτεταμένο όγκο στελέχους, ο οποίος δεν εγχειρίζεται  στην Ελλάδα. Πρόκειται να μεταβεί μέσα στον Οκτώβριο για επείγουσα επέμβαση. Η επέμβαση θα γίνει στο νευροχειρουργικό ινστιτούτο στο Ανόβερο Γερμανίας, από εξειδικευμένο Καθηγητή Νευροχειρουργικής, μετά από διαγνωστική του απάντηση η οποία ήταν άμεση λόγω του επείγοντος του περιστατικού.
Επειδή το ασφαλιστικό ταμείο θα καλύψει μέρος  από τα έξοδα και η επέμβαση έχει μεγάλο κόστος το οποίο η οικογένεια αδυνατεί να καλύψει, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων ανέλαβαν την πρωτοβουλία για συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να ενισχύσουμε την οικογένεια να αντιμετωπίσει αυτή τη φοβερή δυσκολία.
Σας παρακαλούμε λοιπόν,  να σταθούμε όλοι αρωγοί στην Ευαγγελία και την οικογένειά της δίνοντας το ποσό που ο καθένας μπορεί.Όσοι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη του  Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων:
α) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ - 6944624410       β)ΚΑΡΒΕΛΗ ΒΟΥΛΑ -6978002874.
Θα δοθεί απόδειξη για το ποσό που θα καταβάλλετε.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                              Η Γραμματέας

                  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ             ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΔΕΛΗ



alfavita.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: