Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Πρέπει να διαβάσετε

22 Οκτωβρίου 2014
Καταγγελία ΣΟΚ:

Ακολουθεί η καταγγελεία ΣΟΚ από αναγνώστη:

Σήμερα στις 11,30 π.μ. εξελίχτηκε ένα απίστευτο κυνηγητό, ανάμεσα σε δύο μεγαλόσωμους άντρες και μερικών παιδιών στην στάση ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ.
Τρομοκρατημένα νεαρά κορίτσια έτρεχαν προς το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και πίσω τους οι δύο άντρες προσπαθούσαν να τα πιάσουν με άγριες διαθέσεις , προσπαθούσα να καταλάβω γιατί δύο μεγαλόσωμοι άντρες καταδίωκαν με τόσο απίστευτο μένος τα κορίτσια, μέχρι που του ενός άνδρα έπεσε από τα χέρια του στο δρόμο το μπλοκάκι που έκοβε πρόστιμα. Τότε κατάλαβα ότι οι δύο άντρες ήταν (κυνηγοί κεφαλών) του ΟΣΥ, που καταδιώκουν τα Ελληνόπουλα που κουβαλούσαν τις σχολικές τους τσάντες που ενδεχομένως είτε οι γονείς τους είναι άνεργοι, ή αυτά δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν εισιτήριο και τράπηκαν σε φυγή απελπισίας .......Αδιαφορώντας παντελώς για το αν θα υποστούν κάποιο ατύχημα αφού οι δύο (κυνηγοί κεφαλών) τους καταδίωκαν με αποφασιστικότητα και πάθος για να τα συλλάβουν.ΠΡΟΣΕΞΤΕ χωρίς την παρουσία αστυνομικού στο (ξέφραγο αμπέλι)...!!!!!!
Αν δεν του είχε πέσει το μπλοκάκι του ενός και να μπερδευτούν, ποιος ξέρει αν δεν θα είχαμε πάλι κάποιο ατύχημα σαν αυτό που είχε το άτυχο Ελληνόπουλου που το καταδίωξαν άλλοι (κυνηγοί κεφαλών) μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ...... Φαίνετε ότι κιόλας το έχετε ξεχάσει... Εσείς στον ΟΣΥ, ότι όλη η ΕΛΛΑΔΑ θρήνησε το παλικάρι Μας ....ή δεν σας ενδιαφέρει καθόλου η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ αφού στο (ξέφραγο αμπέλι ) δεν νοιάζεται κανένας, μήπως νομίζετε ότι όλοι είναι αποχαυνωμένοι εξαιτίας των δυσβάσταχτων οικονομικών πιέσεων από πολιτικούς που επιβάλουν ενώ αντιθέτως επιδοτούν εγκληματίες ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ....;;;;;;;;
Η ηγεσία του ΟΣΥ συνεχίζει να στέλνει τους (κυνηγούς) περιπολίες δύο δύο , ώστε να μην ξεφύγει κανένας δυστυχής, αφού είναι αποφασισμένοι κατόπιν οδηγιών και σεμιναρίων, να καταδιώξουν με σχέδιο μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ τα απροστάτευτα παιδιά Μας.
Περιμένετε να θρηνήσουμε και άλλο παιδί Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ....;;; Δεν σας έφτανε ο ΘΑΝΑΤΟΣ του Παλικαριού ...;;;;;;;;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ για ένα εισιτήριο...;;;;
Είσαστε αδίστακτοι, αφού για ένα ευρώ καταδιώκετε μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ τα παιδιά Μας. Αν είχε σκοτωθεί ένα παιδάκι σήμερα τι θα κάνατε ....;;;;;θα ζητάγατε ΣΥΓΝΩΜΗ.....;;; Οι περισσότερες οικογένειες είναι άνεργες , έχετε καθόλου ανθρώπινα αισθήματα για να φερθείτε με αξιοπρέπεια ...;;;; Νομίζετε ότι έχουμε ξεχάσει τον ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ ΜΑΣ ...;;;;; Όταν έδωσα την Νομοθεσία για τους (ανάπηρους) ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ στην γραμματέα σας ΚΑ. Α. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ για να σας θυμίσω ότι ενώ εσείς καταδιώκετε τα παιδιά Μας για ένα εισιτήριο, οι πολιτικοί ψηφίζουν νομοσχέδια υπέρ των ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ......Ούτε καν μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε αλλά, με στείλατε στους πολιτικούς να διαμαρτυρηθώ .......ΑΙΣΧΟΣ.
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ........ Δηλαδή όλα τα ΜΜΕ, αν θα σκοτωθεί και άλλο Ελληνόπουλο θα ξυπνήσουν ...;;;; Δεν τους φτάνει μία καταγγελία για να αντιδράσουν ανθρώπινα...;;;;;; Ώστε να αποσυρθούν οι (κυνηγοί κεφαλών)..;;;;
1. Όταν ζήτησα τον λόγο από τους δύο μεγαλοσώμους άντρες για να τους σταματήσω από την καταδίωξη των παιδιών, μου δήλωσαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία και θα μου κάνουν μήνυση, για αυτό σας στέλνω αυτή την επιστολή για να σας δώσω τα στοιχεία μου , ώστε να μου κάνετε μήνυση που έσωσα τα παιδάκια από τα νύχια τους. Στο παρελθόν μου έχετε εξηγήσει ποιοι είστε και δεν μου κάνετε εντύπωση πλέον. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΑΣ. Και καλώ τα ΜΜΕ να ξυπνήσουν πριν θρηνήσουμε και άλλο παιδί από τους (κυνηγους-κεφαλών)...!!!!!! Αντιδράστε..!!!!
athensmagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια: