Πέμπτη 2 Μαΐου 2013


Στα άκρα την Μ. Πέμπτη η κόντρα της Χρυσής Αυγής και του δημάρχου Αθηναίων. Ο Γ. Καμίνης εμπόδισε το σισίτιο «μόνο για Έλληνες» για να δεχθεί, όπως είπε, την επίθεση του «χρυσαυγίτη» βουλευτή Γερμενή. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απέτυχε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει ένα 12χρονο κοριτσάκι.

Απόπειρα επίθεσης σε βάρος του από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή, κατήγγειλε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, μετά από τη ματαίωση της διανομής τροφίμων για Έλληνες στο Σύνταγμα, το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον κ. Καμίνη, ο βουλευτής απέτυχε στην προσπάθειά του, αλλά χτύπησε ένα 12χρονο κοριτσάκι.

Όλα άρχισαν στις 8 το πρωί όταν με απόφαση του δημάρχου, δυνάμεις των ΜΑΤ εμπόδισαν τη διανομή πασχαλινού σισιτίου «μόνο για Έλληνες» στην πλατεία Συντάγματος.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος μετέβη στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενά του δέχθηκε την επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γερμενή, που, όμως, είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει ένα κοριτσάκι, 12 ετών.


«Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν αυτοί είναι εκείνη της βίας. Η λογική του τσαμπουκά», είπε ο Γ. Καμίνης.

Πρόσθεσε ότι «η λογική του τσαμπουκά δεν θα περάσει. Υπάρχει Δημοκρατία. Υπάρχει συντεταγμένη αρχή».

Σημείωσε ότι «η Χρυσή Αυγή πιστεύει ότι η βουλευτική ασυλία είναι ασυλία για να βιαιοπραγούν», ενώ προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του «χρυσαυγίτη» βουλευτή.

Επειδή, όμως, έγινε δημόσια καταγγελία υπάρχει το ενδεχόμενο να παρέμβει αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη και να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Γ. Γερμενή.

Πηγή: aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: