Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

 

Μεγάλη σύγχυση με τη  λειτουργία των σχολείων στην Αττική

Μεγάλη σύγχυση δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί με τη  λειτουργία των σχολείων στην Αττική.

Πολύ νωρίς το πρωί ο κ. Πατούλης ανέφερε στον ΑΝΤ1, ότι «σήμερα, θεωρούμε ότι τα σχολεία θα πρέπει να μείνουν κλειστά», και ότι «η πρόληψη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν».

«Παρακολουθούμε όλη την νύχτα το φαινόμενο. Υπάρχει έντονη βροχόπτωση σε πολλές περιοχές, υπάρχουν και άλλες περιοχές όπου θα επεκταθούν τα φαινόμενα», είπε ο κ. Πατούλης.

Λίγο αργότερα ο κ. Πατούλης είπε πως τα σχολεία θα μείνουν ανοιχτά σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, καθώς ο ίδιος επικοινώνησε με την ΕΜΥ, όπου διαβεβαιώθηκε πως το φαινόμενο σε μία ώρα θα εκτονωθεί και δεν υπάρχει λόγος να κλείσουν τα σχολεία.

Ο περιφερειάρχης  πρόσθεσε πως οι Δήμοι θα αποφασίσουν κατά τόπους αν τα σχολεία θα ανοίξουν ή όχι.

Ο Δήμος Φυλής ήδη από νωρίς το πρωί με κατεπείγουσα ανακοίνωση κρατά τα σχολεία κλειστά για σήμερα.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Δήμου Φυλής

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ώρα 06:16):

Κλειστά σήμερα 27 Σεπτεμβρίου 2023 όλα τα σχολεία στο Δήμο Φυλής Κλειστά, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, θα μείνουν σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, στις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής.

Η σχετική απόφαση ελήφθη από το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και περιλαμβάνει Παιδικούς Σταθμούς, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια. Παρακαλούνται οι γονείς, στο πλαίσιο και της σχετικής προειδοποίησης του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: