Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

 

Το σχόλιο του πρωθυπουργού όταν ακούστηκαν γέλια στην αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής

Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του αποκάλεσε δυο φορές υπουργείο Υγείας το υπουργείου Παιδείας
Δημοσίευση: 21/02/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Όταν ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκη στην ομιλία του, στην εκδήλωση του υπουργείου Παιδείας, στο Μέγαρο Μουσικής, μιλούσε για την επέκταση του ωραρίου του ολοήμερου σχολείου, ακούστηκαν από το βάθος της αίθουσας γέλια από  κάποια άτομα , το παράλληλα έσπευσαν να αποχωρήσουν τρέχοντας.

Ο πρωθυπουργός αντέδρασε με το ακόλουθο σχόλιο:

"Χαίρομαι που υπάρχει ικανοποίηση από αυτά τα οποία λέω. Εξάλλου το σχολείο είναι για χαμόγελο και για γέλιο. Και προσφέρει χαρά. Και ευχαρίστηση σε όσους συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Και αναρωτιέμαι, γιατί ξέρετε, αυτή είναι η ομορφιά της Δημοκρατίας, να μπορούμε να δεχόμαστε όλες τις απόψεις και να διαχειριζόμαστε κάθε κατάσταση. Αναρωτιέμαι μερικές φορές αν η προηγούμενη κατάσταση στην Παιδεία ήταν πραγματικά για γέλια ή για κλάματα.

Ειδικά όταν μιλούσαμε για επιλογές, όπως η δημιουργία τμημάτων μέσα σε μια νύχτα, χωρίς καμία απολύτως αξιολόγηση για τα πανεπιστήμια μας. Ή την αφόρητη ανοχή στην παραβατικότητα εντός των πανεπιστημιακών χώρων. Αυτό δεν ήταν για γέλια. Για κλάματα ήταν".

Υπουργείο Υγείας

Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του, από λάθος,αποκάλεσε δυο φορές υπουργείο Υγείας, το  υπουργείου Παιδείας, προκαλώντας διάφορα σχόλια. Υπενθυμίζουμε ότι  η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή διετέλεσε και υφυπουργός Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: