Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

 

Πατέρας έσβησε το «Α’ Γονέας» και «Β’ Γονέας» στέλνοντας το πιο λάθος μήνυμα - «Και μην ξαναδώ αηδίες. Και μην ξαναδώ αθλιότητες τύπου γονέας α’ και β’ γονέας»

Το πιο λάθος μήνυμα στέλνει πατέρας μαθητή στο Βόλο, αφού έσβησε την αναγραφή «Α’ Γονέας» και «Β’ Γονέας» σε υπεύθυνη δήλωση που αφορούσε σχολικό συγκρότημα του παιδιού του, αντικαθιστώντας το Γονέας Α και Γονέας Β με “πατέρας” και “μητέρα”.

Όμως η αντίδραση του πατέρα δεν τελείωσε εκεί αφού συμπλήρωσε από κάτω «Και μην ξαναδώ αηδίες. Και μην ξαναδώ αθλιότητες τύπου γονέας α’ και β’ γονέας. Το παιδί μου και όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν πατέρα και μητέρα. Τέλος».

Να σημειωθεί πως τη φόρμα διανέμει το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ενώ από το 2019 η γαλλική εθνοσυνέλευση ψήφισε υπέρ της κατάργησης των λέξεων «μητέρα» και «πατέρας» από όλα τα επίσημα έγγραφα του εκπαιδευτικού συστήματος, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι διακρίσεις που έπλητταν μέχρι τότε τους ομοφυλόφιλους γονείς. Οι λέξεις «μητέρα» και «πατέρας» έδωσαν τη θέση τους στα «Γονέας 1» και «Γονέας 2».

Όσο για την υπεύθυνη δήλωση που παρέδωσε ο πατέρας, υποθέτουμε πως κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων με.. τη μορφή που παραδόθηκε.

volos_pateras

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: