«Η Κοινωνιολογία ως μάθημα των κοινωνικών επιστημών μέσα από τη μελέτη των συνεχώς μεταβαλλόμενων κοινωνικών φαινομένων, βοηθά τις μαθήτριες και τους μαθητές να αναπτύξουν κριτική σκέψη και να γίνουν ενεργές και ενεργοί πολίτες, να αναγνωρίσουν και να σταθούν κριτικά απέναντι σε προβλήματα τοπικής ή παγκόσμιας εμβέλειας μέσα από την εμπλοκή σε κοινό προβληματισμό και να αναλάβουν δράση στη διαχείριση και αντιμετώπισή τους»
Επιστολή 205 κοινωνικών επιστημών για την Κοινωνιολογία προς την υπουργό Παιδείας
Αξιότιμη κυρία Κεραμέως,
Με εκτίμηση
205 Κοινωνικοί Επιστήμονες
Τέθηκε πρόσφατα σε δημόσια διαβούλευση (η οποία διαρκεί έως τις 6.5.2020) το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναβάθμιση του σχολείου και άλλες διατάξεις» όπου στο άρθρο 7 ορίζεται, μεταξύ άλλων, ότι από το σχολικό έτος 2021-2022 οι μαθητές/ριες της Γ΄ τάξης των Γενικών Λυκείων που είναι υποψήφιοι/ες για τα πανεπιστημιακά τμήματα της Ομάδας Προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών δεν θα εξετάζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις στην Κοινωνιολογία αλλά στα Λατινικά. Η πρόβλεψη για αντικατάσταση της Κοινωνιολογίας ως πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα και παράλληλα η απουσία στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου οποιασδήποτε αναφοράς στην σκοπιμότητα της συγκεκριμένης ρύθμισης, μας υποχρεώνει, ως ενεργούς πολίτες, να παραθέσουμε έξι θέσεις για τις οποίες πρέπει να διατηρηθεί η Κοινωνιολογία ως πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα:
1. Χωρίς κριτική σκέψη δεν υπάρχουν ενεργοί πολίτες. Η διάπλαση ελεύθερων και υπεύθυνων πολιτών, η ανάπτυξη δημιουργικής και κριτικής σκέψης, ο σεβασμός των ανθρώπινων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών, η ενίσχυση της αλληλοκατανόησης και της συνεργασίας, η ενδυνάμωση των μαθητών/ριών ώστε να δραστηριοποιηθούν και να συμβάλλουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων γύρω τους, αποτελούν στόχους της εκπαίδευσης που κατοχυρώνονται θεσμικά από διεθνή και εθνικά νομικά κείμενα όπως η οικουμενική διακήρυξη των δικαιωμάτων του ανθρώπου(ΟΗΕ), το Σύνταγμα της Ελλάδας, ο ν. 1566/1985 (βασικός νόμος για τη δομή και τη λειτουργία της εκπαίδευσης) κ.α και δεσμεύουν την Πολιτεία στη λήψη μέτρων και στην υλοποίηση πολιτικών προς αυτή την κατεύθυνση.
Η Κοινωνιολογία ως μάθημα των κοινωνικών επιστημών μέσα από τη μελέτη των συνεχώς μεταβαλλόμενων κοινωνικών φαινομένων, βοηθά τις μαθήτριες και τους μαθητές να αναπτύξουν κριτική σκέψη και να γίνουν ενεργές και ενεργοί πολίτες, να αναγνωρίσουν και να σταθούν κριτικά απέναντι σε προβλήματα τοπικής ή παγκόσμιας εμβέλειας μέσα από την εμπλοκή σε κοινό προβληματισμό και να αναλάβουν δράση στη διαχείριση και αντιμετώπισή τους.
2. Η αποστήθιση βλάπτει την κριτική σκέψη. Ένα βασικό πρόβλημα που ταλανίζει την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα, αυτό της αποστήθισης της εξεταστέας ύλης, έχει ήδη αμβλυνθεί μέσα από τη διδασκαλία και εξέταση της Κοινωνιολογίας. Με την Κοινωνιολογία, οι μαθητές και οι μαθήτριες δε χρειάζεται να αποστηθίσουν ένα υψηλό ποσοστό (έως και 80%) της ύλης, όπως συνέβαινε τις τελευταίες δεκαετίες με ορισμένα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα. Συγκεκριμένα, η κοινωνιολογία προϋποθέτει την κατανόηση των κοινωνικών φαινομένων, την εμβάθυνση σε αυτά, την αμφισβήτηση κοινότοπων ερμηνειών της κοινωνικής συμπεριφοράς, τη σύνδεση προσωπικών βιωμάτων με κοινωνικά γεγονότα, τη συνειδητοποίηση της σημασίας της κοινωνικής συνοχής, της κοινωνικής συνείδησης και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Καθίσταται σαφές ότι μέσα από αυτές τις διαδικασίες και διεργασίες καλλιεργούνται κριτικές δεξιότητες και παραγκωνίζεται η στείρα αποστήθιση.
3. Κοινωνιολογία και Ανθρωπιστικές Σπουδές. Η Κοινωνιολογία είναι βασικό γνωστικό
Αντικείμενο για την πλειονότητα των πανεπιστημιακών τμημάτων για τα οποία διαγωνίζονται οι υποψήφιες/οι της Ομάδας Προσανατολισμού (ΟΠ) Ανθρωπιστικών Σπουδών. Η Κοινωνιολογία διδάσκεται σε όλα τα πανεπιστήμια της χώρας μας σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό τμημάτων όπως τα Παιδαγωγικά, Πολιτικής Επιστήμης, Δημοσιογραφίας, Ψυχολογίας, Εγκληματολογίας, Κοινωνιολογίας, Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, Σλαβικών Σπουδών, Μεσογειακών Σπουδών, Θεολογίας, Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής αλλά και στα τμήματα Ιστορίας, Αρχαιολογίας, Φιλοσοφίας, Φιλολογίας, Ξένων Γλωσσών, στα Πολυτεχνεία όπως ασφαλώς και στα τμήματα Νομικής.
Κατά συνέπεια η διατήρηση του μαθήματος της Κοινωνιολογίας ως πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα εξυπηρετεί το σκοπό της καλύτερης ευθυγράμμισης των πανελλαδικών εξετάσεων με το ειδικότερο αντικείμενο κάθε πανεπιστημιακής σχολής ή τμήματος όπως ορίζεται στην αιτιολογική έκθεση επί του άρθρου 7 του νομοσχεδίου. Σημειώνεται ότι η πρώτη Ομάδα προσανατολισμού ως περιοριστικά Ανθρωπιστικών Σπουδών αδικείται και δεν είναι αντιπροσωπευτική των πανεπιστημιακών τμημάτων στα οποία οδηγεί αφού παραβλέπονται τα πολυπληθή τμήματα Κοινωνικών Επιστημών για τα οποία διαγωνίζονται οι υποψήφιοι/ες ενώ επιπλέον, σύμφωνα με το νομοσχέδιο, δε θα διδάσκεται το βασικό μάθημα Κοινωνικών Επιστημών.
4. Κοινωνιολογία και αξιολόγηση. Με την Κοινωνιολογία ως πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα της ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών έχει εξασφαλιστεί η αποτελεσματική αξιολόγηση των υποψηφίων, η οποία συντελεί σε ασφαλή συμπεράσματα για όλο το φάσμα των απαραίτητων δεξιοτήτων των μελλοντικών φοιτητριών/τών και εργαζομένων. Έτσι αποφεύγεται η μονόπλευρη αξιολόγηση, καθώς λαμβάνεται υπόψη το κριτήριο της κριτικής σκέψης. Υπογραμμίζουμε ότι το κριτήριο της κριτικής σκέψης εμπεριέχεται στην αξιολόγηση ακόμη και των μικρότερης ηλικίας μαθητών/ριών του γυμνασίου (άρθρ. 3&1α Π.Δ 126/2016)ώστε να μοιάζει αντιφατική η παράλειψή του από μαθητές/ριες της τελευταίας τάξης ΓΕΛ που βρίσκονται στο κατώφλι της ενηλικίωσής τους.
Επιπλέον, η Κοινωνιολογία ως πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα αποτελεί τη συνέχεια των τεσσάρων αντίστοιχων γνωστικών αντικειμένων (Κοινωνική - Πολιτική Αγωγή, Πολιτική Παιδεία κ.ά.) που έχουν διδαχθεί οι μαθήτριες και οι μαθητές από τη Γ΄ τάξη του Γυμνασίου έως και τη Β΄ τάξη του Γενικού Λυκείου. Τα παιδιά έχουν εμβαθύνει σε θέματα όπως: εκπαίδευση, παγκοσμιοποίηση, μετανάστευση, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ΜΜΕ, φτώχεια, έμφυλες ταυτότητες κ.ά. Συνεπώς, υφίσταται ένα βαθύτερο γνωστικό υπόβαθρο για μία υψηλού επιπέδου αξιολόγηση των υποψηφίων, ανάλογη με αυτή όλων των υπόλοιπων μαθημάτων των πανελλαδικών εξετάσεων.
5. Κοινωνιολογία και εκφορά του Λόγου. Στην εποχή που κυριαρχεί ο κειμενικός λόγος των κοινωνικών δικτύων και υποχωρεί η ανάγνωση των βιβλίων, η Κοινωνιολογία συμβάλλει αποφασιστικά στη βελτίωση της έκφρασης των μαθητών/τριών μας. Στην κοινωνία της πληροφορίας που η ευχερής και ακριβής χρήση της γλώσσας παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες, η κοινωνιολογική ορολογία και οι έννοιές της εμπλουτίζουν το λεξιλόγιο των νέων μας, ενισχύουν τον γλωσσικό τους πολιτισμό και τους εφοδιάζουν με γλωσσικά εργαλεία ώστε να ανταπεξέλθουν στη σημαντικότερη δοκιμασία της μαθητικής τους διαδρομής. Δεν μπορεί να παραγνωριστεί η ωφελιμιστική διάσταση από τη διδασκαλία της Κοινωνιολογίας ως πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα σχετικά με την ορθή διατύπωση και βελτίωση του γραπτού λόγου τόσο στο μάθημα της Έκθεσης όσο και στα υπόλοιπα μαθήματα όπως εξάλλου αναφέρεται από τα ίδια τα παιδιά.
6. Η αυταπόδεικτη χρησιμότητα από τη διδασκαλία της Κοινωνιολογίας. Δε χρειάζεται για ακόμη μία φορά να επαναληφθεί η συμβολή της Κοινωνιολογίας στην υλοποίηση των στόχων του εκπαιδευτικού μας συστήματος αλλά και στην προσωπική ανάπτυξη των μαθητών/ριών. Η κοινωνική πραγματικότητα αποτελεί ανεξάντλητη πηγή αναφορών όπως η πρόσφατη κρίση στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη μέσα από την οποία, μεταξύ άλλων, αναδύθηκαν και αναδείχθηκαν κοινωνικά προβλήματα που προσεγγίζονται μέσα από την Κοινωνιολογία ως κομμάτι της διδακτέας/εξεταστέας ύλης. Ευελπιστούμε ότι δεν θα επικαλούμαστε την προτεινόμενη ρύθμιση του νομοσχεδίου ως παράδειγμα άδηλης λειτουργίας της εκπαίδευσης που ενώ διακηρύττει με τον πλέον εμφατικό τρόπο τη διάπλαση ελεύθερων και υπεύθυνων πολιτών παράλληλα στερεί από τις μαθήτριες και τους μαθητές τη δυνατότητα να διδαχθούν ως πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα την Κοινωνιολογία.
Για όλους τους παραπάνω λόγους
Καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων να αποσύρει την επίμαχη διάταξη του άρθρου 7 του νομοσχεδίου «Αναβάθμιση του σχολείου και άλλες διατάξεις» και να παραμείνει η Κοινωνιολογία ως πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα.
Με εκτίμηση
ΑΓΚΡΑ ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΑΛΤΙΔΟΥ ΛΟΥΚΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΝΝΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΑΣΗΜΑΚΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ78, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
ΑΥΓΗΤΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΒΑΛΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΒΙΔΑΛΗ ΣΟΦΙΑ, ΚΑΘ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΒΛΑΧΟΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΒΛΑΧΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΒΟΥΖΟΓΛΑΝΗ ΕΛΛΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΑΒΡΙΝΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΑΝΝΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΓΕΛΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΓΕΡΟΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ78, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΓΙΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΓΚΑΖΟΥΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕ02, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΓΚΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΘΑ ΠΕ78, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΓΚΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΓΚΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΔΕΛΗΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ
ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΚΠΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΚΕ
ΔΕΜΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ80, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕ78
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΦΙΛΙΠΠΑ ΠΕ78
ΔΙΓΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΔΟΤΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ - ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ
ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΖΑΓΚΑΝΙΚΑ ΣΟΦΙΑ ΠΕ06, ΑΓΓΛΙΚΩΝ
ΖΑΡΙΦΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΖΑΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ78, ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ78, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΘΩΜΑΪΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΙΝΤΖΕΣΙΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ Α.Π.Θ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ78
ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΒΛΑΣΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΙΣΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΚΙΛΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ - ΠΕ80 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΚΑΛΙΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΚΑΜΠΙΣΙΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΕ78, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΚΑΝΤΟΥΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ78, Δρ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΠΛΑΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ ΠΕ80
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΒΕΡΟΝΙΚΗ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΡΑΔΑΛΗ ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΡΑΔΟΥΛΑΜΑ ΕΥΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ80, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑ ΑΗΔΟΝΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΡΡΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΡΥΠΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΚΑΤΙΡΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ78, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΤΣΗΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΕΤΕΝΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ80, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΚΟΝΔΥΛΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΚΟΝΤΙΔΟΥ ΞΑΝΘΗ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΚΟΡΟΜΗΛΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΟΥΓΙΟΥΜΟΥΤΖΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΜΟΝ.ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΠΤΔΕ, ΑΠΘ
ΚΟΥΡΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΓΕΡΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,Ε.ΔΙ.Π,ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΚΩΣΤΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΛΑΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΛΑΣΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕ80, Δρ. ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΛΕΓΟΝΤΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΠΕ04.02 – ΠΕ78
ΜΑΓΓΑΝΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΣΤΕΛΛΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ – ΠΕ80 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΜΑΣΤΙΧΙΔΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΜΕΓΓΙΡΗ ΜΟΣΧΟΝΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΜΕΛΙΣΙΔΟΥ ΖΑΦΕΙΡΕΙΩ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΜΙΜΙΛΙΔΟΥ ΝΑΝΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΣΕΕ
ΜΙΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ 80
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ80, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΜΟΣΧΟΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΥΜΠΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΜΠΑΘΡΕΛΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΕ80 ΟΙΚΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΜΠΑΚΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΜΠΑΜΠΑΪΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕ78
ΜΠΑΡΜΠΕΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΜΠΑΦΙΤΗ ΆΝΝΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ, ΣΕΕ
ΜΠΕΧΤΣΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΜΠΟΛΟΥΜΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΜΠΟΧΩΡΗ ΑΛΙΚΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΜΠΡΟΥΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΝΕΟΧΩΡΙΔΟΥ ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΠΕ78, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΝΤΑΝΑΣΗ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΕ78, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ80, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΞΥΣΤΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ80, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΘΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΟΡΦΑΝΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΦΡΟΝΗ ΑΜΑΛΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ - ΠΕ06, ΑΓΓΛΙΚΩΝ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΕ78, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ - ΠΕ11, ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΞΕΝΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΕΔΙΠ Α.Π.Θ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΠΑΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΣΕΕ
ΠΕΥΚΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΠΟΛΥΖΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΠΟΛΥΣΤΗΡΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΠΟΥΡΤΟΥΛΟΓΛΟΥ ΜΑΡΘΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΠΟΥΣΠΟΥΛΙΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΡΑΧΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΡΕΠΑ ΝΑΟΥΜΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΡΟΥΜΠΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΣΑΜΨΩΝΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ
ΣΑΠΟΥΝΙΔΟΥ ΖΩΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΣΑΦΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΣΕΪΤΑΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΣΕΡΑΣΙΔΟΥ ΑΓΑΠΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΣΚΑΡΛΑΤΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ02, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΣΚΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΕ78, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΣΠΑΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΣΤΑΘΑΚΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ78, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΣΤΟΛΤΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ
ΤΑΓΚΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ80, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΤΑΝΝΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΤΕΠΕΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΤΕΡΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΤΕΡΠΙΝΑ ΦΑΝΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΤΖΕΛΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΤΖΗΜΚΑΣ-ΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΤΖΗΡΙΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΤΖΙΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
ΤΖΟΥΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΤΗΛΙΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ 78 ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΤΟΡΤΟΠΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΤΟΥΡΠΤΣΟΓΛΟΥ ΜΑΚΡΙΝΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΤΡΙΓΚΑ ΔΑΦΝΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΤΣΑΤΣΙΟΥ ΜΑΡΘΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΤΣΙΑΚΑΛΙΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΤΣΙΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΤΣΙΩΜΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΦΕΛΕΚΙΔΟΥ ΡΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΦΟΥΤΣΙΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΠΕ80, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΧΑΤΖΗ ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΔΗΜΟΚΛΕΙΑ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΧΑΤΖΟΥΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΧΙΛΙΤΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕ80, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΧΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΧΟΤΖΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ – ΠΕ02, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΧΟΥΖΟΥΡΑΚΗ ΑΓΑΠΗ ΠΕ78, ΝΟΜΙΚΟΣ
ΧΥΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΧΩΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ78, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
Μάιος 2020
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου